Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Špagety s omáčkou z rajčat a tresky

4 porce
do 30 minut
Špagety s omáčkou z rajčat a tresky
Špagety s omáčkou z rajčat a tresky Autor: isifa.com
Těstoviny jsou oblíbené lehké letní jídlo. Ke klasickému základu z rajčat přidejte kousky čerstvé ryby a voňavé bylinky.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Cibuli a česnek oloupejte a nadrobno nasekejte. Rajčata křížem rozřízněte, vyškrabejte semínka a na pár sekund dejte do vařící vody. Sceďte je, stáhněte slupku a nakrájejte na proužky. Omyjte filet tresky, osušte a nakrájejte na kousky velikosti sousta.
  2. Rozpalte olej v pánvi a krátce v něm poduste cibuli a česnek. Přidejte oloupaná rajčata z plechovky a rajský protlak, promíchejte a přidejte sůl a pepř. Omáčku 5 minut povařte, přidejte rybu a spařená rajčata a na mírném ohni vařte do měkka.
  3. Anýzové lístky opláchněte, otřepejte a natrhejte na lístečky. Špagety připravte podle návodu, nechte dobře odkapat a podávejte s omáčkou. Ozdobte anýzovými lístky.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama