Suroviny
Postup přípravy:
- Fazole slijte a propláchněte. Vidličkou je rozmačkejte, dochuťte solí, limetkovou šťávou i pepřem a dejte stranou.
- Avokádo rozřízněte napůl a nakrájejte na tenké plátky. Do pánve dejte máslo, nechte rozehřát na nízký stupeň a přidejte vejce. Pomalu míchejte stěrkou do stále krémové konzistence tak, aby se vejce nevysušila, ale ani aby z burrita nevytekla. Žloutky se snažte rozbít co nejpozději a míchaná vejce vždy solte až nakonec.
- Tortillu dejte na rozehřátou pánev a přidejte sýr, aby se rozpustil. Na tortillu vrstvěte ostatní ingredience – rozetřete fazolovou pastu, přidejte šunku, míchaná vejce a plátky rajčat, avokáda a salát. Zabalte a můžete podávat nebo si ho zabalit do alobalu s sebou.
PRIMA FRESH TIP:
Kaufland představuje novou výrobkovou řadu uzenin, která spojuje tradiční a poctivé řeznické řemeslo s novými postupy. Vlastní značka K-Jarmark Ryzí chuť vychází z oblíbené značky K-Jarmark, pod kterou obchodní řetězec aktuálně nabízí více než 330 výrobků. Novinky z řady uzenin vyrobené výhradně ve spolupráci s českými dodavateli budou dostupné ve všech prodejnách Kaufland a potěší především zákazníky, kterým záleží na kvalitě a původu produktů.
Nebo si zkuste připravit speciální pomazánku podle videoreceptu, která se do burrita také hodí
Kompletní recept ZDE: Avokádová pomazánka s vejci
Ale máme tu i další burrita: