Na skok v kuchyni

Snídaňová miska s quinoou, karamelizovanými švestkami a řeckým jogurtem

Moje hodnocení
0x

Chcete, aby vaše snídaně byla nejen dobrá, ale také hodnotná? Tak to musíte vyzkoušet snídaňovou quinou s opečenými švestkami a řeckým jogurtem! Vykročte do nového dne s podzimními chutěmi.

2 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy:

  1. Na pánvi rozpusťte 1 lžičku přepuštěného másla, švestky odpeckujte a rozpulte. Švestky dejte na pánev a orestujte je z obou stran na másle.
  2. Přidejte trochu tymiánu, skořici, lžíci vinného octa a švestky posypte cukrem. Když se cukr rozpustí a vznikne u švestek hustá omáčka, máte hotovo.
  3. Na pánvi nechte trošku omáčky ze švestek, přidejte 1 lžičku přepuštěného másla a orestujte na pánvi quinou dozlatova.
  4. Do misky nandejte řecký jogurt, přidejte quinou, švestky a vše polijte omáčkou ze švestek.

Máte rádi švestky? Pak se podívejte na náš videorecept:

Kompletní recept najdete ZDE: Kynutý švestkový koláč

Nebo si připravte další snídaňové misky:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Na skok v kuchyni

Na skok v kuchyni Na skok v kuchyni

Romana Böhmová vystudovala ekonomiku, ale již od svých 18 let se naplno věnuje práci v rodinném obchodě s nábytkem, kde se stará o internetový obchod. Před několika lety se ale stala také foodblogerkou a z jejího koníčku se postupem času stala i práce. Na svém blogu Na skok v kuchyni vydává i online magazín, ve kterém najdete nejen recepty, ale i tipy na místa, která procestovat, beauty tipy nebo rozhovory se zajímavými osobnostmi. Svůj volný čas věnuje nejraději své rodině a cestování.


Přečtěte si také

Recepty