zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Netradičně dobrý tradiční tatarák
Spouštím video za 5s.

Netradičně dobrý tradiční tatarák podle Pohlreicha

Hodnoceno: 16x
Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo.
do 30 minut
4 porce

reklama

Postup

  1. Maso zbavte šlach, nakrájejte ho na plátky a naškrábejte do misky. Přidejte olivový olej, sůl, pepř, najemno nakrájenou šalotku, okurky, rajský protlak, hořčici, žloutek a worcestrovou omáčku. Všechno promíchejte a dle potřeby ještě dochuťte.
  2. Teď si připravte topinky – nakrájený chleba pokapejte olivovým olejem a opečte na grilu.
  3. Hotové topinky potřete paličkou čerstvého česneku, který jste rozpůlili a posolili.
  4. Pak na chleba nandejte tataráček a podávejte.

Netradičně dobrý tradiční tatarák Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Vyzkoušejte něco nového a připravte si tatarský biftek ve francouzském stylu:

reklama