návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Netradičně dobrý tradiční tatarák

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Netradičně dobrý tradiční tatarák
Spouštím video za 5s.
Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo.

Postup

  1. Maso zbavte šlach, nakrájejte ho na plátky a naškrábejte do misky. Přidejte olivový olej, sůl, pepř, najemno nakrájenou šalotku, okurky, rajský protlak, hořčici, žloutek a worcestrovou omáčku. Všechno promíchejte a dle potřeby ještě dochuťte.
  2. Teď si připravte topinky – nakrájený chleba pokapejte olivovým olejem a opečte na grilu.
  3. Hotové topinky potřete paličkou čerstvého česneku, který jste rozpůlili a posolili.
  4. Pak na chleba nandejte tataráček a podávejte.

Netradičně dobrý tradiční tatarák Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Související témata: tatarák , Malá jídla