Najděte si recept
Na co máte chuť?

Spouštím video za 5s.
Netradičně dobrý tradiční tatarák podle Pohlreicha
Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo.
do 30 minut
4 porce
Suroviny (4 porce)
- hovězí svíčková
- okurky cornichons
- Šalotka
- rajský protlak 1 lžíce
- Hořčice 1 lžíce
- Žloutek 1 ks
- Worcesterová omáčka
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Maso zbavte šlach, nakrájejte ho na plátky a naškrábejte do misky. Přidejte olivový olej, sůl, pepř, najemno nakrájenou šalotku, okurky, rajský protlak, hořčici, žloutek a worcestrovou omáčku. Všechno promíchejte a dle potřeby ještě dochuťte.
- Teď si připravte topinky – nakrájený chleba pokapejte olivovým olejem a opečte na grilu.
- Hotové topinky potřete paličkou čerstvého česneku, který jste rozpůlili a posolili.
- Pak na chleba nandejte tataráček a podávejte.
Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima