Losos s krémovými těstovinami se špenátem a sušenými rajčaty
Zdroj: Milluji
Losos s krémovými těstovinami se špenátem a sušenými rajčaty
Zdroj:
Milluji
Chutné těstoviny s omáčkou, které zvládnete během půl hodinky? Takové recepty jsou opravdu vděčné. Přidejte k těstovinám navíc i filet lososa, který jídlu dodá luxusnější šmrnc.
Postup přípravy
-
Na jedné pánvi na sucho opečte z obou stran osolené a opepřené filety lososa. Není třeba je dělat moc dlouho, stačí 5 minut z každé strany, aby byly šťavnaté. Záleží také na tom, jak moc jsou vysoké, ale u lososa je vždy lepší kratší doba než delší.
-
Do hrnce s vařící osolenou vodou dejte vařit těstoviny.
-
V druhé hlubší pánvi orestujte na olivovém oleji nasekaný česnek, poté přidejte omytý a okapaný špenát a pokrájená rajčata.
-
Zalijte vše smetanou a provařte 2 minuty.
-
Poté přidejte ricottu a nastrouhaný parmazán, vše promíchejte, lehce 1–2 minuty provařte a rozmixujte.
-
Když budete slévat vodu z těstovin, trošinku jí nechte, přidejte k těstovinám omáčku a vše promíchejte, měla by vzniknout krémová struktura omáčky.
-
Těstoviny naservírujte na talíře a na ně položte filet či kousky lososa. Ihned servírujte.
Losos s krémovými těstovinami se špenátem a sušenými rajčaty 2
Zdroj: Milluji
Losos s krémovými těstovinami se špenátem a sušenými rajčaty 2
Zdroj:
Milluji