Kuřecí stehna pečená na podzimní zelenině
Zdroj: Coolinářka
Kuřecí stehna pečená na podzimní zelenině
Zdroj:
Coolinářka
Postup přípravy
-
Pekáč vymažte máslem.
-
Na jeho dno dejte na čtvrtky nakrájené oloupané brambory, očištěné překrojené růžičkové kapustičky, na kolečka nakrájené mrkve, měsíčky červené řepy a na polovinu překrojenou palici česneku.
-
Vše osolte a zakápněte olivovým olejem a balzamikovým octem.
-
Kuřecí porce omyjte, osušte papírovou utěrkou, osolte, opepřete a lehce posypte sladkou paprikou.
-
Poklaďte je na zeleninu a na každou porci rozdělte máslo. Přidejte snítky čerstvých bylinek – tymiánu a šalvěje.
-
Vše lehce podlijte vodou, přikryjte alobalem a dejte péct na 180 °C na 50 minut.
-
Pak pekáč odkryjte a dopečte dozlatova.
Kuřecí stehna pečená na podzimní zelenině 2
Zdroj: Coolinářka
Kuřecí stehna pečená na podzimní zelenině 2
Zdroj:
Coolinářka