Prostřeno: Marinovaná rebarbora s malinami, kysanou smetanou, malinovou espumou a bazalkou

Moje hodnocení
64x

Třetí recept Patrika Bečváře

1 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Rebarboru oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a krátce povaříme v malinové omáčce.
  2. Následně rebarboru vyjmeme z malinové omáčky, přilijeme smetanu, důkladně promícháme a směs nalijeme do lahve na šlehačku.
  3. Zakysanou smetanu vložíme do plátna a necháme odkapat nejlépe přes noc v lednice, poté promícháme s cukrem .
  4. Vezmeme si bebe sušenky a rozmixujeme s arašídovým máslem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty