Novinky na trhu: mini kornoutky, sušenky nebo zdravé drinky

Už jste se těšili na další várku novinek z trhu? Máme jich pro vás hned několik – nové drinky, kornoutky se zmrzlinou velikosti malíčku a podobně.

Mixit drinky

Že si s Mixitem zakřupete, to je známá věc. Ale zkoušeli jste někdy jejich lyofilizované ovoce dát třeba do mléka nebo přidat do smoothie? Taková kombinace je naprosto ideální, protože lyofilizované ovoce chutná po namočení skoro jako čerstvé a dá se jako čerstvé používat – není totiž slazené a díky šokovému sušení mrazem si ponechává maximum chutí i výživných látek. Na výběr máte na začátek ze tří příchutí; dvě jsou ovocné (jahoda s banánem a samotný banánový) a pro zákazníky ze sekce čokoládových mlsalů je třetí, kakaový. Kromě kakaa nebo prášku z lyofilizovaného ovoce obsahují všechny drinky pořádnou dávku kvalitního syrovátkového proteinu (42–50 % podle druhu), sušené kokosové mléko a vlákninu, která drinkům kromě zdraví dodává i krémovou chuť a drink díky ní zasytí.

Nová příchuť Tuc

Ať už míříte na piknik s přáteli, nebo si chcete užít pořádnou letní párty, věřte, že s novými příchutěmi TUC to bude hračka. Krekry plné sušených rajčat a bylinek jdou s dobou a nejsou zaručeně pro žádné TUCtovky! Sušená rajčata, rozmarýn, majoránka, bazalka a petržel. Cítíte tu letní vůni? Ochutnejte nové pečené TUC s rajčaty a bylinkami. Křupavé krekry jsou unikátní tím, že obsahují spoustu lahodných ingrediencí. Můžete si je vychutnat jen tak nebo k nim vlastnoručně vyrobit třeba lehký dip. Fantazii se meze nekladou. Kromě toho je tahle chuťovka méně slaná a obsahuje méně saturovaných nasycených mastných kyselin stejně jako nová receptura celého TUC portfolia, takže tradá na ně!

Prémiová voda GLACÉAU

Společnost Coca-Cola přináší do Česka novou značku prémiové vody GLACÉAU smartwater. Od svého uvedení v roce 2006 získala GLACÉAU smartwater miliony fanoušků, kteří si ji oblíbili pro její jedinečnou, čistou a svěží chuť. Vzniká proměnou přírodní minerální vody na páru, její kondenzací 
a obohacením o minerály, které jí dodávají jedinečnou čistou a svěží chuť. Charakteristicky hladká lahev byla vytvořena s důrazem na minimalistický design a čistou grafiku. Voda tak nejen skvěle chutná, ale i vypadá.

Levandulový gin

Letos v létě si vychutnáte to nejlepší z britských delikates, aniž byste museli opustit pohodlí domova. Tým expertů z Marks & Spencer procestoval celou Velkou Británii a našel ty nejkvalitnější dodavatele a dokonalé příchutě. Díky tomu pro své zákazníky připravil bohatou kolekci těch nejzajímavějších potravin, které britská kuchyně v současnosti nabízí. Nechybějí tradiční jídla i moderní a neotřelé kombinace. Limitovaná kolekce myslí na vše, co v létě potřebujete pro dokonalý piknik nebo třeba grilování s přáteli. Co třeba ochutnat gin ze skotské likérky s levandulí a dalšími bylinkami?

Kunratické jahody na Rohlíku

Internetový supermarket Rohlík.cz nabízí svým zákazníkům možnost objednat si čerstvé jahody přímo z pole. Díky exkluzivní spolupráci s Kunratickými jahodami dodávají kurýři zákazníkům čerstvé kunratické jahody, které jsou vyhlášené svojí lahodnou chutí a krásně červenou barvou. Díky rychlému doručení si jahody zachovávají zdraví prospěšné látky, které během dlouhého skladování ztrácejí. Rohlík je jediným online supermarketem, který doručuje čerstvé ovoce a zeleninu přímo z pole... Objednávat je můžete zhruba do konce července.

Bageterie Boulevard slaví 15 let

Už je to 15 let, co Bageterie Boulevard otevřela v Praze na dejvickém „Kulaťáku“ svoji první pobočku. Narozeniny chce samozřejmě oslavit i se svými zákazníky, a proto budou 19. a 20. června na všech pobočkách po celé České republice všechny bagety za poloviční cenu. Pokud jste tedy dostali chuť na bagetu, určitě ještě dnes vyrazte! A aby nepřišli zkrátka ani milovníci letních párty, připravila Bageterie Boulevard na středu 20. června od 14 hodin v Praze na dejvickém Šesťáku narozeninový happening.

Mini coni

Letní měsíce nejsou jen o teplém počasí. Koná se velké množství festivalů, oslav, svateb, setkání všeho druhu, dnů dětí, návratů z táborů a romantických pikniků. Je to období balónků, grilu a zmrzliny. Právě s posledním zmíněným byl doteď praktický problém. Jak porcovat, vysoká teplota, rozteklá zmrzlina v mističkách, stres kam se člověk podíval. Italský mistr zmrzlinář Pietro Amato přichází s řešením. Ve své pražské Gelaterii Amato vyrábí miniaturní kornoutky. Obsah jednotlivých kornoutků je zcela v rukách objednavatele. Cena je určena za kg. Mini coni jsou uložené ve speciálním termoboxu, který prodlužuje trvanlivost. Aby nebyly mezi kopečky jedinými benjamínky, pan Amato vyrábí ještě menší zmrzlinová lízátka, která jsou určena vyloženě pro malou klientelu.

Připravila Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty