Andrea Motlíková

Nakládané špekáčky s cibulí a okurkou v pikantní marinádě

Moje hodnocení
4x

Milujete špekáčky na ohni, v buřtguláši nebo jako utopence? Pak musíte určitě vyzkoušet i tyto nakládané v pikantní marinádě. Jsme zvědaví, kolik sklenic vám doma vydrží!

4 porce
30 minut
česká

Suroviny

Na marinádu:

Postup přípravy:

  1. Je to celé velmi jednoduché. Špekáčky nakrájejte na kolečka, cibuli taky, okurky na nudličky a vše vložte do misky.
  2. Všechny přísady na marinádu dejte do kastrůlku a nechte provařit. Horkou marinádu nalijte na špekáčky a důkladně promíchejte.
  3. Přendejte obsah misky do sklenice, uzavřete a po vychladnutí můžete uložit do lednice. Můžete konzumovat už týž den.

Další recepty ze špekáčků:

Chcete si připravit poctivé utopence? Mrkněte na náš videorecept

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Andrea Motlíková

V kuchyni vždy otevřeno Andrea Motlíková

Andrea z foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první kuchařku. Na 368 stranách najdete bezmála 300 receptů pro každý den, které vždy doprovází autorské barevné fotografie.

Obsáhlá kniha je určena pro široké publikum napříč generacemi. Inspiraci pro každodenní vaření zde najdou začátečníci i zkušené kuchařky a určitě i muži. Osvědčené recepty z dostupných čerstvých surovin nejsou nijak komplikované a postupy jsou srozumitelně rozepsané. Nechybí tipy na tradiční česká jídla, ale v knize zabrousíte i do kuchyní Asie či Středomoří.

Kuchařka je velmi přehledně rozdělena do 19 kapitol od předkrmů, přes jídla z jednoho pekáčku, snadné recepty, polévky, saláty, druhy mas, těstoviny, zeleninové pokrmy, pomazánky, moučníky a dezerty až po zavařování.

Pokud vás den za dnem nenapadá, co zrovna vařit, stačí zalistovat a určitě si vyberete.


Přečtěte si také

Recepty