Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Výživná kniha o jídle

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Manuál pro dokonalé Vánoce: Naplánujte si pečení cukroví a naučte se ho správně skladovat podle doporučení Karolíny Fourové

Manuál pro dokonalé Vánoce: Naplánujte si pečení cukroví a naučte se ho správně skladovat

Manuál pro dokonalé Vánoce: Naplánujte si pečení cukroví a naučte se ho správně skladovat Zdroj: iStock

  • Zavřít
Manuál pro dokonalé Vánoce: Naplánujte si pečení cukroví a naučte se ho správně skladovat

Manuál pro dokonalé Vánoce: Naplánujte si pečení cukroví a naučte se ho správně skladovat Zdroj: iStock

Karolína Fourová je výživová expertka, která vydala už dvě knihy s tipy, jak nakupovat a skladovat potraviny, jak se vyznat ve složení výrobků a jak z kvalitních potravin sestavit vyvážený jídelníček jen s pomocí zdravého rozumu. Pro nás připravila ryze vánoční tipy, které oceníte, pokud před svátky pečete cukroví nebo připravujete oblíbený vaječňák.

Seznam.cz banner

Úchvatné cukroví

Než se pustíte do pečení, sepište si seznam chystaných druhů. Pokud je připravíte ve správnou chvíli a pak správně uskladníte v chladné místnosti, sklepě nebo spíži, vydrží v perfektní kondici po celé vánoční svátky.

  • Perníčky, sušenky, vanilkové rohlíčky a jejich skladování vám nemusí dělat těžkou hlavu. Můžete je upéct s dostatečným předstihem, poskládat úhledně do krabic a pak už jen čekat až změknou a zvláční. Skladujete-li perníčky s kousky jablka, pravidelně obsah krabic kontrolujte a jablko občas vyměňte. Vlhké prostředí, kontaminace z rukou, které do krabic sahají a ujídají a vyšší teplota by mohly způsobit rychlý nárůst plísní.

Nejlepší recepty na tradiční české vánoční cukroví

Nejlepší recepty na tradiční české vánoční cukroví

  • Linecké cukroví upečte a namažte džemem s předstihem. Uložte ho do dobře utěsněné plechové dózy nebo krabice vhodné pro skladování potravin a během několika dnů bude dokonale měkké. Obezřetní buďte pouze při výběru džemu na slepování. Džemy ze 100 % ovoce, které se pyšní tím, že neobsahují žádné přidané sladidlo, jsou ochuzeny o hlavní konzervant při zavařování – cukr. Takové džemy je po otevření potřeba uchovávat v lednici a spotřebovat obvykle do několika dnů, proto se hodí spíš na palačinky než na slepování cukroví. Pečete-li první kousky už kolem Mikuláše, mohli byste v krabici s lineckým najít před Štědrým dnem nemilé překvapení a plesnivějící džem, obzvlášť pokud jste ji neuložili do lednice s teplotou do 4 °C.
Přebytečné cukroví slepené dobře zvoleným džemem můžete bez obav zmrazit a uchovat pár týdnů v mrazáku.

Vyzkoušejte prověřený recept na linecké cukroví a nechte se vést návodným videoreceptem

Kompletní recept najdete ZDE: Nejlepší linecké cukroví jako od babičky

  • Cukroví s krémem je mnohem choulostivější. Trvanlivost cukroví s máslovými, smetanovými a pudinkovými krémy odpovídá trvanlivosti krémového narozeninového dortu a odpovídají mu i podmínky skladování. Základ na cukroví z lineckého nebo křehkého máslového těsta připravte s předstihem, krémem ho však naplňte až v posledním adventním týdnu a skladujte ho v dobře uzavíratelných krabičkách v lednici. Krémové cukroví je nutné spotřebovat v řádu dnů.
  • Těsně před Štědrým dnem se pusťte také do nepečeného cukroví, a to i přesto, že vše stíháte dle plánu a nehledáte záchranu na poslední chvíli. Jelikož základ většiny receptů tvoří máslo nebo čerstvé namleté nebo nakrájené ořechy, skladujte i nepečené cukroví v lednici. Obě tyto suroviny při pokojových teplotách a na vzduchu rychle žluknou, mění chuť a mohou být zdravotně závadné. V lednici je skladujte pečlivě, dobře zabalené, v plastových či kovových krabičkách s víčkem. Máslo, čokoládová poleva a další tuky, které se v receptech používají, ochotně uzamykají pachy okolních potravin, což u sladkého cukroví, s nímž jste v kuchyni strávili několik večerů, není žádoucí.

Vyzkoušené recepty na nepečené cukroví

Vyzkoušené recepty na nepečené cukroví

PRIMA TIP: Vyloupané ořechy, které vám zbyly z pečení cukroví, neskladujte příliš dlouho. Vyberte pro ně temné a chladné místo ideálně v lednici, a především dobře utěsněnou dózu, která zabrání přístupu nežádoucího vzduchu a vlhkosti a sníží tak riziko vytvoření plísně. Nejrychleji žluknou během skladování vyloupané vlašské ořechy, pistácie nebo pekanové ořechy, déle naopak vydrží mandle nebo lískové ořechy. Pozornost věnujte zejména správnému uskladnění mletých ořechů, kde jsou plody nasekané nadrobno a kyslík k nim má přístup na „větší ploše“. U těch probíhá nežádoucí žluknutí mnohem rychleji.

Vyzkoušejte nepečené kokosové kuličky Rafaelo podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Kokosové kuličky Rafaelo – jednoduchý recept ze salka

Vaječňák připravujte čerstvý a rychle ho vypijte

Domácí vaječný likér připravujte z pasterovaných žloutků nebo kupovaných čerstvých vajec, které pocházejí z chovů s pravidelným veterinárním dozorem. Před použitím je skladujte v lednici a zkontrolujte, zda nemají poškozenou skořápku. Jen tak se vyhnete riziku salmonelózy. Ačkoliv cukr i alkohol, které do domácího likéru přidáváte, slouží jako konzervanty, stále se jedná se o pochutinu určenou k okamžité spotřebě. Doma připravený vaječňák proto skladujte v lednici v teplotě nižší než 4 °C a spotřebujte v horizontu několika dnů.

Zdroj: autorský text, časopis Prima FRESH, Výživná kniha o jídle - Karolína Fourová

Připravte výtečný vaječný koňak podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Domácí vaječný likér s vanilkou

Výživná kniha o jídle

Autor článku

Výživná kniha o jídle

Karolína Fourová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky cukroví Vánoce skladování pečení vánoční cukroví vaječný koňak Karolína Fourová

Návrhy pro vás

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce Kuře

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari Maso

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl Maso

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween


Přečtěte si také

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Prostřeno!
Prostřeno: Zdobená bagetka s červenou řepou podle miss

Prostřeno: Zdobená bagetka s červenou řepou podle miss

Prostřeno!
Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Novinky
Od špaget přes lasagne po orecchiette: Oslavte Mezinárodní den těstovin s námi!

Od špaget přes lasagne po orecchiette: Oslavte Mezinárodní den těstovin s námi!

Kuře
Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce

Sladké
Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu Sladké

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu

Maso
Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari Maso

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl Maso

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

Maso
Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl Maso

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni Polévky

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

ANO chce firmám i domácnostem snížit účty za elektřinu o tisíce ročně. Jak to může udělat? Zahradil: Můj konec v ODS je cesta bez návratu. Už s ní nemám nic společného Tajemství případu mrtvol na dně Lipna: Identity odhalí test DNA, vůz byl dva metry pod hladinou

prima-zeny

Premiéra Farmy Vojta Kotka už dnes ve 20:15 na Primě: Táta mi chybí každý den, říká herec ve zpovědi Bára predikuje vítězství Mie. Nechápu, že jim to nedochází. Má je omotané, říká Návrat Daniely ze Zrádců byl těžší, přiznal Ondřej Brzobohatý. Sám by do hry nešel

prima-zoom

Nejnovější bojový dron s AI Milostný trojúhelník vyřešil popravou manželky. Bývalý policista nejdřív tvrdil, že si nic nepamatuje Poslední slova z Titanicu: Pasažér s lístkem č. 365222 poslal rodině vzkaz, v němž se loučí se životem

prima-fresh

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Od špaget přes lasagne po orecchiette: Oslavte Mezinárodní den těstovin s námi! Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce

prima-cool

Star Wars od Finchera nebudou Transformers se konečně spojí s G.I. Joe a nebude to pro děti. Na všechno dohlíží tvůrce slavného zombie hitu 25 nejoblíbenějších filmů a seriálů mladých diváků

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Podzimní prázdniny: Kam s dětmi, když je chladno, větrno a deštivo? The Weeknd zainvestoval do luxusu. V Miami koupil dům za 50 milionů dolarů Moderátorka Sandra Pospíšilová ukázala zahradu: Zahradničím ráda a domov si zvelebuji

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.