Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vinařský průvodce: Jaké víno vybrat ke kaprovi a dalším svátečním pokrmům radí národní someliérka

Na sávteční stůl patří kvalitní víno

Na sávteční stůl patří kvalitní víno Zdroj: Vína z Moravy, vína z Čech

  • Zavřít
Na sávteční stůl patří kvalitní víno

Na sávteční stůl patří kvalitní víno Zdroj: Vína z Moravy, vína z Čech

Vánoce jsou časem, kdy se rodiny scházejí u slavnostní tabule, a každý detail má svůj význam. Jedním z nich je správný výběr vína, které nejen skvěle doladí chuť tradičních pokrmů, ale také navodí tu pravou sváteční atmosféru. Národní someliérka Klára Kollárová se s námi podělila o své tipy, jak vybrat ideální víno k vánočnímu kaprovi, vegetariánské večeři nebo k cukroví. Připravte si sváteční stůl, který nejen potěší chuťové pohárky, ale stane se nezapomenutelným zážitkem.

Seznam.cz banner

Víno a kapr – klasika, která nezklame

Štědrovečerní večeře s kaprem a bramborovým salátem je základem české vánoční tradice. Jaké víno se k této kombinaci nejlépe hodí? „Ke smaženému kaprovi doporučuji bílé víno s výraznější kyselinou, která odlehčí smaženou chuť. Skvěle fungují Ryzlink rýnský nebo vlašský, případně Rulandské bílé ze Slovácka nebo z Čech,“ radí Klára Kollárová. Správně zvolené víno podtrhne strukturu ryby a zanechá v ústech příjemný, svěží dojem.

„Vlašák“ od Volaříka vítězem Salonu vín 2025 – další šampion ze spolku Dunajovské kopce
Novinky

„Vlašák“ od Volaříka vítězem Salonu vín 2025 – další šampion ze spolku Dunajovské kopce

Vánoční večeře pro vegetariány

Pokud na vašem stole kapr letos bude chybět a dáváte přednost lehčím vegetariánským pokrmům, víno stále hraje důležitou roli. „K jemnějším vegetariánským jídlům doporučuji Sylvánské zelené nebo suchý Veltlín VOC Znojmo. Pokud si chcete dopřát větší slavnostní nádech, výbornou volbou je i kvalitní český sekt vyráběný tradiční metodou,“ doporučuje someliérka. Šumivé víno se hodí nejen jako přípitek, ale také jako doprovod k lehkým předkrmům či salátům.

Nejlepší recepty na tradiční české vánoční menu všechny pěkně pohromadě!

Nejlepší recepty na tradiční české vánoční menu všechny pěkně pohromadě!

Sladká tečka s vínem

Může se víno podávat k vánočnímu cukroví? Podle Kláry Kollárové rozhodně ano. „Zážitkem, který si často u jídla nedopřáváme, je přírodně sladké víno jako ledové či slámové nebo výběry z cibéb, které se tradičně podávalo při hodování na závěr. V běžném čase na něj nemáme čas nebo hlídáme kalorie, tak bychom měli využít tohoto svátečního času, kdy se tolik nehlídáme. Může to být víno z aromatické Pálavy nebo Ryzlink rýnský i vlašský, ačkoliv jakákoliv odrůda, která dozraje do tak vysokých cukernatostí, je jedinečným zážitkem. K čokoládovým nebo kakaovým dobrotám doporučuji dolihované červené typu portského, jako je Lokus nebo Šaler,“ vysvětluje. Vhodně vybrané víno dokáže zvýraznit chuť cukroví a dodat mu nový chuťový rozměr.

Vyzkoušejte jednoduchý čokoládový koláč podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Ten nejjednodušší čokoládový koláč na světě ze čtyř ingrediencí

Šumivé víno jako vrchol večera

Vánoční oslavy se neobejdou bez slavnostního přípitku. Šumivé víno je klasikou, která nikdy nezklame. „Na přípitek doporučuji sekt kvašený v lahvi, ideálně v suché variantě brut nebo extra brut. Bublinky nejen podtrhnou slavnostní náladu, ale také skvěle nastartují chuťové pohárky,“ říká Kollárová.

Česká a moravská šumivá vína dobývají svět! Jak je vybírat, párovat a servírovat, aby byl zážitek dokonalý?
Novinky

Česká a moravská šumivá vína dobývají svět! Jak je vybírat, párovat a servírovat, aby byl zážitek dokonalý?

Tradice a moderní trendy

Víno má na vánočních stolech své místo už po staletí. Ve středověku bylo symbolem bohatství a hojnosti, servírované na aristokratických hostinách i při církevních obřadech. Oblíbená byla například kořeněná vína, známá jako „hypokras“, která zahřívala během chladných zimních večerů.

S příchodem moderní doby a rozvojem vinařství se víno stalo součástí běžných domácností. Dnes je nabídka rozmanitější než kdy dříve – od tradičních regionálních odrůd, jako jsou Ryzlink nebo Veltlín, až po trendy šumivá vína i méně známé nově vysazované odrůdy, které osvěžují a ozvláštňují vánoční tradice.

Svařák 3x jinak. Překvapte své blízké pozváním na vlastní vyladěný svařák podle receptů národní someliérky
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Svařák 3x jinak. Překvapte své blízké pozváním na vlastní vyladěný svařák podle receptů národní someliérky

Malé detaily pro dokonalou atmosféru

Aby víno na vánočním stole skutečně zazářilo a chutnalo, je důležité dbát na jeho správnou teplotu. „Bílé víno by mělo být dobře vychlazené, u červeného je ideální teplota kolem 16 stupňů. A lepší je ho položit na stůl mírně vychlazené, velmi rychle se v teple ohřeje. Důležité je víno v teplotě stále udržovat, můžete použít speciální coolery nebo ho prostě odnést na chvilku za okno,“ radí someliérka.

K celkovému dojmu přispěje i výběr správných sklenic, protože každé víno si zaslouží jiný tvar, který podtrhne chuť i aroma. „Například bílá vína nejlépe vyniknou ve sklenicích s užším hrdlem, které koncentruje aroma. Naopak červená vína si zaslouží větší kulatější sklenice, aby se jejich plná vůně mohla rozvinout. A šumivá vína? Vizuálně jim sluší vysoké úzké sklenice, takzvané flétny, které krásně ukazují perlení, vychutnat si je ale můžete i z menších skleniček na bílé víno, takový je alespoň trend posledních let,“ vysvětluje Kollárová.

Vyzkoušejte candáta na ryzlinku s francouzským bramborovým salátem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Candát na ryzlinku a rozmarýnu s francouzským bramborovým salátem

Víno nejen na stůl, ale i pod stromeček

Na vánoční tabuli i pod stromečkem by neměla chybět vína z Moravy a Čech, která svou kvalitou patří mezi to nejlepší, co české vinice nabízejí. Jsou nejen skvělým doplňkem ke štědrovečernímu menu, ale také krásným dárkem. Pokud chcete darovat něco opravdu mimořádného, podívejte se na nabídku vánočních balíčků na e-shopu Vinařského centra. Jedním ze zaručených dárků je Bedýnka vítězů Salonu vín 2024, která obsahuje nejlepší vína z jednotlivých kategorií prestižní soutěže. Je to dárek, který ocení nejen znalci, ale i všichni milovníci kvalitního vína.

Bedýnku i další balíčky naleznete na e-shopu Vinařského centra.

Zdroj: Vína z Moravy, vína z Čech

Sommelierský slovník II. díl Novinky

Sommelierský slovník II. díl

Sommelierský slovník I. díl Novinky

Sommelierský slovník I. díl

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky víno průvodce bílé víno Vánoce kapr sekt sklenice bramborový salát pokrm zájem o jídlo a pití

Návrhy pro vás

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Recepty

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením Sladké

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Zelenina

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta Sladké

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Maso

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu


Přečtěte si také

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Prostřeno!
Prostřeno: Bublanina Honzy Bendiga

Prostřeno: Bublanina Honzy Bendiga

Prostřeno!
Prostřeno: Veganská bublanina pro Mirku

Prostřeno: Veganská bublanina pro Mirku

Prostřeno!
Prostřeno: Churdi armin a marikle podle Honzy Bendiga

Prostřeno: Churdi armin a marikle podle Honzy Bendiga

Prostřeno!
Prostřeno: Masové a veganské holubky podle Jana Bendiga

Prostřeno: Masové a veganské holubky podle Jana Bendiga

Prostřeno!
Prostřeno: Chudá polévka

Prostřeno: Chudá polévka

Prostřeno!
Prostřeno: Nachos mix Honzy Bendiga

Prostřeno: Nachos mix Honzy Bendiga

Maso
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta Sladké

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Maso
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Maso

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Polévky
Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Hra o budoucnost ODS. Straně hrozí amen, míní Valeš. Kubáček varuje před pádem na deset procent Málem došlo na facky v publiku Show Jana Krause. To nedělejte, reagoval obratem moderátor Dron zachytil zkázu Myrnohradu na Ukrajině. Záběry ukazují, že ho Rusové proměnili v město duchů

prima-zeny

Hradní pán má být konstantou, říká Vojta Kotek. Humor a horor ve hře mu připadají boží Vítězka Zrádců Mia: U policie jsem byla shořelá jako svíčka. Poznám, když mi partner lže Jsem ráda, že vyšla naše strategie, oslavuje triumf Mii Daniela. Role věrné jí seděla víc

prima-zoom

Lvice roztrhala návštěvníka zoo Při nejkrvavějším únosu sovětského letadla zahynulo 81 lidí. Moskva přinutila pozůstalé mlčet Explozivní zkáza ruských tankerů. Ukrajinci vzali prosazování sankcí do vlastních rukou

prima-fresh

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

prima-cool

Jason Statham jako ochránce v obklíčení První ohlasy na Avatara 3: podle kritiků má své problémy, ale chytne a nepustí Sci-fi propadák roku je nečekaně brzy online. Situace je však malinko složitější

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Barborky: Kdy je trhat, jak se o ně starat a co jejich květy věští? Vánoční výzdoba v Bílém domě: Trump z lega i stovky motýlů Návod, jak snadno vyrobit krmítko pro ptáky i zimní dekoraci v jednom

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.