Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Markéta Princová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

7 nejlepších triků a nápadů: Využijte meloun na maximum

Nejlepší triky, jak jíst meloun

Nejlepší triky, jak jíst meloun Zdroj: istock.com

  • Zavřít
Nejlepší triky, jak jíst meloun

Nejlepší triky, jak jíst meloun Zdroj: istock.com

Vodní melouny si drží oblibu už přes 5 000 let, kdy se začaly konzumovat. Jsou všestranným a osvěžujícím ovocem, které bylo v roce 2022 zařazeno po rajčatech a banánech jako třetí nejkonzumovanější ovoce na světě. Pokud pomineme skutečnost, že jde technicky o zeleninu, je to působivý úspěch. Přitažlivost vodních melounů by neměla být překvapením, protože jsou nejen lahodné a hydratační, ale také bohaté na vitamíny A a C, lykopen a citrulin.

Seznam.cz banner

Meloun skrývá různé možnosti pro dobrodružné gurmány. Jeho zářivě červená a sladká dužina může být začleněna do řady nečekaných kulinářských požitků.

Kostky ledu z melounu a nanuky

Ledové kostky a nanuky z melounu jsou ideální pro horké letní dny. Jsou osvěžující, a také je jejich příprava velmi jednoduchá.

Při výrobě ovocných kostek stačí nakrájet meloun na malé kousky o velikosti sousta a dát je do mrazáku. Nejlépe je zamrazíte na malém tácku podloženým pečicím papírem. Kostky by se neměly sebe navzájem dotýkat, aby se v mrazáku neslepily. Až se kostky takto zmrazí, přendejte je do uzavíratelného sáčku. Pak je s chutí házejte třeba do limonád, do prosecca nebo letních koktejlů.

Druhou variantou jsou i melounové nanuky. Jediné, co musíte s melounem udělat, je vyrobit z něj pyré a nalít ho do formiček na nanuky nebo ledové kostky, do kterých zapíchnete dřívko. Ti, co nemají rádi hrubší strukturu, mohou melounové pyré přecedit.

Melounová ledová tříšť s bonbony
Recepty

Melounová ledová tříšť s bonbony

26

Nejlepší řez melounu

I když je lákavé pořídit si v supermarketu nakrájený meloun na kostky, nákup předem nakrájeného ovoce se nedoporučuje. Předpřipravené melouny se nejen rychleji kazí, ale mohou být živnou půdou pro nebezpečné mikroorganismy. Nejlepší způsob, jak si bezpečně vychutnat meloun, je koupit si ho celý a nakrájet si ho doma.

Letní melounová pizza Recepty

Letní melounová pizza

28
Dort z melounu je skvělým překvapením na letní oslavu. Nikdo po něm nepřibere Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Dort z melounu je skvělým překvapením na letní oslavu. Nikdo po něm nepřibere

Zatímco většina z nás obvykle krájí melouny na klínky nebo plátky, existuje mnohem pohodlnější způsob, jak si tuto sladkou pochoutku vychutnat. Krájejte meloun na tyčinky. Nebojte se, je to proces velmi rychlý.

Pro začátek rozřízněte meloun podélně na polovinu. Poté položte jednu z polovin na prkénko plochou stranou dolů. Ostrým nožem nakrájejte ovoce na 2cm plátky a poté je nakrájejte znovu v opačném směru, abyste vytvořili proužky.

U proužků je jednou z možností ponechat na nich kůru z melounu, aby se s tyčinkami lépe manipulovalo a jedlo. Případně můžete kůru z melounu odstranit.

Melounové slupky nevyhazujte. Naložte je se skořicí do sladkokyselého nálevu
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Melounové slupky nevyhazujte. Naložte je se skořicí do sladkokyselého nálevu

Meloun jako pizza

Tento pokrm je perfektní jako předkrm nebo svačina. Melounovou pizzu lze vytvořit pomocí nepřeberného množství sladkých i slaných ingrediencí – od ovoce a bylinek až po sýry, jako je feta.

Chcete-li připravit melounovou pizzu, rozkrojte ovoce na polovinu a poté je nakrájejte na kolečka o tloušťce 2,5 cm. Poté kolečka nakrájejte na čtvrtiny stejně, jako když krájíte pizzu.

Pak meloun ozdobte vším, co se k melounu hodí a co máte rádi. Pokud si nejste jisti, co na meloun přidat, zkuste některé ingredience z těch nejdoporučovanějších – koriandr, rajčata, ricotta, kozí sýr a fenykl. K ozdobení využijte i další malé ovoce, jako jsou jahody, kiwi, maliny a borůvky. Pokud podáváte melounovou pizzu jako dezert, doplňte ji šlehačkou nebo čokoládovou polevou.

Při koupi melounu dejte pozor na jednu důležitou věc. Jinak hrozí vážné zdravotní potíže
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Při koupi melounu dejte pozor na jednu důležitou věc. Jinak hrozí vážné zdravotní potíže

Meloun jako sud šťávy

Melounové soudky v sobě spojují kreativitu a funkčnost. Poskytují totiž nejen pohodlnou metodu pro dávkování nápojů, ale také již nemusíte vymýšlet další příchutě nealkoholických drinků na váš večírek. Ať už se jedná o ovocný punč, koktejl nebo osvěžující nealkoholický džus, dávkovač nápojů z melounu přitáhne pozornost všech v okolí.

Chcete-li přeměnit meloun na dávkovač nápojů, začněte odříznutím spodního konce ovoce, abyste vytvořili stabilní základnu. Podobně odstraňte širším řezem horní části melounu, aby se vytvořil otvor podobný víku. Poté vydlabejte vnitřek ovoce stejně jako dýni na Halloween. Jakmile je meloun dutý, pomocí vrtačky nebo vykrajovátka na jadřince vyřízněte otvor pro čep. Dávejte pozor, aby nepopraskala kůru ovoce. Do otvoru vsaďte malý kohoutek na dávkování vody. Vydlabanou dužinu dobře rozmixujte a vlijte zpět do dutého melounu a přikryjte odříznutou částí.

Super letní recepty z melounu

Super letní recepty z melounu

Melounový sorbet

I když je sorbet z melounu poměrně jednoduchý na výrobu, vyžaduje trochu předvídavosti. Před zahájením procesu přípravy musíte ovoce odpeckovat, nakrájet a zmrazit. Abyste si to usnadnili, jednoduše vložte meloun – a jakékoli další ovoce, které v receptu použijete – do mrazáku den před výrobou sorbetu. Druhý den rozmixujte ovoce spolu s trochou vody, limetkové šťávy a javorovým sirupem nebo medem. Pak směs opět zamražte a máte hotovo.

Granita z vodního melounu Recepty

Granita z vodního melounu

10
Osvěžující melounové kostky s čokoládou  Recepty

Osvěžující melounové kostky s čokoládou

11
Osvěžující melounovo-malinová limonáda Recepty

Osvěžující melounovo-malinová limonáda

24

Melounová salsa

Klasický recept na salsu, který všichni známe a milujeme, obsahuje předvídatelný seznam ingrediencí, jako jsou rajčata, cibule, česnek, limetka nebo sušené chilli papričky. Existuje však spousta neobvyklých verzí salsy.

Melounová salsa je rozmanitá. Zkuste meloun zkombinovat s cherry rajčaty, paprikou, červenou cibulí, čerstvou mátou, čerstvým koriandrem, limetkou, solí a pepřem.

Ohnivo-ledová salsa s melounem
Recepty

Ohnivo-ledová salsa s melounem

23

Špízy z melounu

Pokud si myslíte, že špízy musí být masité, tak nemusí. Špízy z melounu jsou obzvláště oblíbené v horkých dnech a tvoří šťavnatou a barevnou pochoutku, která je nejen lehká, ale také povzbuzuje a hydratuje.

Špízy s vodním melounem jsou velmi univerzální a snadno se připravují a sestavují. Jednoduše nakrájejte meloun na kostičky a napíchejte na ně spoustu dalších ingrediencí, podle sezony a nálady. Zahrňte i fetu a olivy. Uvidíte, že tato kombinace vás mile překvapí.

Zdroj: mashed

Markéta Princová

Autor článku

Markéta Princová

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky ovoce meloun vodní meloun meloun na slano

Návrhy pro vás

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny Maso

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky Sladké

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva Předkrmy a chuťovky

Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé Sladké

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé

Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl Polévky

Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl

Holandský řízek z divočáka podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu Maso

Holandský řízek z divočáka podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem Sladké

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem


Přečtěte si také

Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Prostřeno!
Prostřeno: Italské tiramisu sypané strouhanou bílou a mléčnou čokoládou, zdobené physalisem

Prostřeno: Italské tiramisu sypané strouhanou bílou a mléčnou čokoládou, zdobené physalisem

Prostřeno!
Prostřeno: Grilovaný vepřový tomahawk sous-vide s omáčkou chimichurri, smetanovými bramborami grenaille se slaninou a šalotkou, zdobený česnekovými a hráškovými výhonky

Prostřeno: Grilovaný vepřový tomahawk sous-vide s omáčkou chimichurri, smetanovými bramborami grenaille se slaninou a šalotkou, zdobený česnekovými a hráškovými výhonky

Prostřeno!
Prostřeno: Krémová lososová polévka s čerstvými kousky lososa a krevetami, česnekovým crème fraîche a hráškovými výhonky

Prostřeno: Krémová lososová polévka s čerstvými kousky lososa a krevetami, česnekovým crème fraîche a hráškovými výhonky

Prostřeno!
Prostřeno: Grilovaná mozzarella v italské pancettě na rukolovém lůžku s bazalkovým pestem, piniovými oříšky a rozpečenou ciabattou potřenou bylinkovým máslem

Prostřeno: Grilovaná mozzarella v italské pancettě na rukolovém lůžku s bazalkovým pestem, piniovými oříšky a rozpečenou ciabattou potřenou bylinkovým máslem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Sezóna jedlých kaštanů je tu! Upečte si je doma v troubě podle prověřeného postupu

Sezóna jedlých kaštanů je tu! Upečte si je doma v troubě podle prověřeného postupu

Maso
Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Soutěžící
Roman Černý pracuje jako manažer restaurace

Roman Černý pracuje jako manažer restaurace

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé Sladké

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem Sladké

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem

Maso
Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Holandský řízek z divočáka podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu Maso

Holandský řízek z divočáka podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Maso
Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl Maso

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl

Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem Polévky

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem

Předkrmy a chuťovky
Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva

Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou Recepty

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Sladké
Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení Sladké

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci Maso

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři Přílohy

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Moskva i Kyjev chtějí mír, řekl Trump na setkání se Zelenským. Proberou dodávku raket Hrůzná nehoda v Plzni: Řidič najel na tramvajový ostrůvek, srazil matku s dítětem Spor o ruský pas: Zelenskyj zbavil prominenty občanství. Popravili mě, reaguje starosta Oděsy

prima-zeny

Vojta Kotek složil manželský test: V jednoduchém kvízu ukázal, jak dobře zná Radanu Tomáš byl připravený na roli zrádce jako nikdo. Že Bára navrhla jeho jméno, ho zranilo Honza z nahé seznamky neměl lehký život. Jsem easy lover, život je krásný, říká dnes

prima-zoom

Bude v Česku tuhá zima? Největší tankové ztráty všech dob. Sověti Němce překvapili a drtili, životnost T-34 ale byla problematická Hořící zámek se změnil ve výbušnou past. Hasičům zachránily život nezdolné železné dveře

prima-fresh

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Sezóna jedlých kaštanů je tu! Upečte si je doma v troubě podle prověřeného postupu Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

prima-cool

Christopher Nolan pochválil Rocka Předělávka Akt X zřejmě našla „novou Scullyovou“. Seriál natočí režisér chválených Hříšníků Proč nikdy nevznikne třetí Jump Street? Channing Tatum označil nezpochybnitelného viníka

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Letošní Vánoce ovládne retro styl. Trendy budou i vintage ozdoby a velké mašle. Muchomůrka zelená a pavučinec plyšový: Jak houby zabijáky poznáte? Granátové jablko: Jak kupovat, jíst i pěstovat ovoce lásky, krásy a zdraví

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.