Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Markéta Princová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

7 nejlepších triků a nápadů: Využijte meloun na maximum

Nejlepší triky, jak jíst meloun

Nejlepší triky, jak jíst meloun Zdroj: istock.com

  • Zavřít
Nejlepší triky, jak jíst meloun

Nejlepší triky, jak jíst meloun Zdroj: istock.com

Vodní melouny si drží oblibu už přes 5 000 let, kdy se začaly konzumovat. Jsou všestranným a osvěžujícím ovocem, které bylo v roce 2022 zařazeno po rajčatech a banánech jako třetí nejkonzumovanější ovoce na světě. Pokud pomineme skutečnost, že jde technicky o zeleninu, je to působivý úspěch. Přitažlivost vodních melounů by neměla být překvapením, protože jsou nejen lahodné a hydratační, ale také bohaté na vitamíny A a C, lykopen a citrulin.

Seznam.cz banner

Meloun skrývá různé možnosti pro dobrodružné gurmány. Jeho zářivě červená a sladká dužina může být začleněna do řady nečekaných kulinářských požitků.

Kostky ledu z melounu a nanuky

Ledové kostky a nanuky z melounu jsou ideální pro horké letní dny. Jsou osvěžující, a také je jejich příprava velmi jednoduchá.

Při výrobě ovocných kostek stačí nakrájet meloun na malé kousky o velikosti sousta a dát je do mrazáku. Nejlépe je zamrazíte na malém tácku podloženým pečicím papírem. Kostky by se neměly sebe navzájem dotýkat, aby se v mrazáku neslepily. Až se kostky takto zmrazí, přendejte je do uzavíratelného sáčku. Pak je s chutí házejte třeba do limonád, do prosecca nebo letních koktejlů.

Druhou variantou jsou i melounové nanuky. Jediné, co musíte s melounem udělat, je vyrobit z něj pyré a nalít ho do formiček na nanuky nebo ledové kostky, do kterých zapíchnete dřívko. Ti, co nemají rádi hrubší strukturu, mohou melounové pyré přecedit.

Melounová ledová tříšť s bonbony
Recepty

Melounová ledová tříšť s bonbony

23

Nejlepší řez melounu

I když je lákavé pořídit si v supermarketu nakrájený meloun na kostky, nákup předem nakrájeného ovoce se nedoporučuje. Předpřipravené melouny se nejen rychleji kazí, ale mohou být živnou půdou pro nebezpečné mikroorganismy. Nejlepší způsob, jak si bezpečně vychutnat meloun, je koupit si ho celý a nakrájet si ho doma.

Letní melounová pizza Recepty

Letní melounová pizza

22
Dort z melounu je skvělým překvapením na letní oslavu. Nikdo po něm nepřibere Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Dort z melounu je skvělým překvapením na letní oslavu. Nikdo po něm nepřibere

Zatímco většina z nás obvykle krájí melouny na klínky nebo plátky, existuje mnohem pohodlnější způsob, jak si tuto sladkou pochoutku vychutnat. Krájejte meloun na tyčinky. Nebojte se, je to proces velmi rychlý.

Pro začátek rozřízněte meloun podélně na polovinu. Poté položte jednu z polovin na prkénko plochou stranou dolů. Ostrým nožem nakrájejte ovoce na 2cm plátky a poté je nakrájejte znovu v opačném směru, abyste vytvořili proužky.

U proužků je jednou z možností ponechat na nich kůru z melounu, aby se s tyčinkami lépe manipulovalo a jedlo. Případně můžete kůru z melounu odstranit.

Melounové slupky nevyhazujte. Naložte je se skořicí do sladkokyselého nálevu
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Melounové slupky nevyhazujte. Naložte je se skořicí do sladkokyselého nálevu

Meloun jako pizza

Tento pokrm je perfektní jako předkrm nebo svačina. Melounovou pizzu lze vytvořit pomocí nepřeberného množství sladkých i slaných ingrediencí – od ovoce a bylinek až po sýry, jako je feta.

Chcete-li připravit melounovou pizzu, rozkrojte ovoce na polovinu a poté je nakrájejte na kolečka o tloušťce 2,5 cm. Poté kolečka nakrájejte na čtvrtiny stejně, jako když krájíte pizzu.

Pak meloun ozdobte vším, co se k melounu hodí a co máte rádi. Pokud si nejste jisti, co na meloun přidat, zkuste některé ingredience z těch nejdoporučovanějších – koriandr, rajčata, ricotta, kozí sýr a fenykl. K ozdobení využijte i další malé ovoce, jako jsou jahody, kiwi, maliny a borůvky. Pokud podáváte melounovou pizzu jako dezert, doplňte ji šlehačkou nebo čokoládovou polevou.

Při koupi melounu dejte pozor na jednu důležitou věc. Jinak hrozí vážné zdravotní potíže
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Při koupi melounu dejte pozor na jednu důležitou věc. Jinak hrozí vážné zdravotní potíže

Meloun jako sud šťávy

Melounové soudky v sobě spojují kreativitu a funkčnost. Poskytují totiž nejen pohodlnou metodu pro dávkování nápojů, ale také již nemusíte vymýšlet další příchutě nealkoholických drinků na váš večírek. Ať už se jedná o ovocný punč, koktejl nebo osvěžující nealkoholický džus, dávkovač nápojů z melounu přitáhne pozornost všech v okolí.

Chcete-li přeměnit meloun na dávkovač nápojů, začněte odříznutím spodního konce ovoce, abyste vytvořili stabilní základnu. Podobně odstraňte širším řezem horní části melounu, aby se vytvořil otvor podobný víku. Poté vydlabejte vnitřek ovoce stejně jako dýni na Halloween. Jakmile je meloun dutý, pomocí vrtačky nebo vykrajovátka na jadřince vyřízněte otvor pro čep. Dávejte pozor, aby nepopraskala kůru ovoce. Do otvoru vsaďte malý kohoutek na dávkování vody. Vydlabanou dužinu dobře rozmixujte a vlijte zpět do dutého melounu a přikryjte odříznutou částí.

Super letní recepty z melounu

Super letní recepty z melounu

Melounový sorbet

I když je sorbet z melounu poměrně jednoduchý na výrobu, vyžaduje trochu předvídavosti. Před zahájením procesu přípravy musíte ovoce odpeckovat, nakrájet a zmrazit. Abyste si to usnadnili, jednoduše vložte meloun – a jakékoli další ovoce, které v receptu použijete – do mrazáku den před výrobou sorbetu. Druhý den rozmixujte ovoce spolu s trochou vody, limetkové šťávy a javorovým sirupem nebo medem. Pak směs opět zamražte a máte hotovo.

Granita z vodního melounu Recepty

Granita z vodního melounu

8
Osvěžující melounové kostky s čokoládou  Recepty

Osvěžující melounové kostky s čokoládou

6
Osvěžující melounovo-malinová limonáda Recepty

Osvěžující melounovo-malinová limonáda

15

Melounová salsa

Klasický recept na salsu, který všichni známe a milujeme, obsahuje předvídatelný seznam ingrediencí, jako jsou rajčata, cibule, česnek, limetka nebo sušené chilli papričky. Existuje však spousta neobvyklých verzí salsy.

Melounová salsa je rozmanitá. Zkuste meloun zkombinovat s cherry rajčaty, paprikou, červenou cibulí, čerstvou mátou, čerstvým koriandrem, limetkou, solí a pepřem.

Ohnivo-ledová salsa s melounem
Recepty

Ohnivo-ledová salsa s melounem

15

Špízy z melounu

Pokud si myslíte, že špízy musí být masité, tak nemusí. Špízy z melounu jsou obzvláště oblíbené v horkých dnech a tvoří šťavnatou a barevnou pochoutku, která je nejen lehká, ale také povzbuzuje a hydratuje.

Špízy s vodním melounem jsou velmi univerzální a snadno se připravují a sestavují. Jednoduše nakrájejte meloun na kostičky a napíchejte na ně spoustu dalších ingrediencí, podle sezony a nálady. Zahrňte i fetu a olivy. Uvidíte, že tato kombinace vás mile překvapí.

Zdroj: mashed

Markéta Princová

Autor článku

Markéta Princová

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky ovoce meloun vodní meloun meloun na slano

Návrhy pro vás

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Sladké

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek Recepty

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá


Přečtěte si také

Sladké
Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Novinky
Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas

Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas

Recepty
Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Sladké
Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Maso
Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu Maso

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Sladké
Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Lentilky, piškoty a nyní Apetito. Kam zmizely známé a tradiční české značky? Záběry ukrajinské demolice ruských motocyklů. Jeden z okupantů uvízl v hořícím stroji KOMENTÁŘ: Nároky, dotace a vyžraný rozpočet. Restaurace chtějí využít blackout k obohacení

prima-zeny

Módní alarm z další párty ve Varech: Verešová v jednodušším stylu, Langmannová v pánském Módní alarm z UniCredit párty: Co známé ženy oblékly nejčastěji? Bílou, červenou a flitry Nejluxusnější party ve Varech si nenechali ujít Jágr, Bartošková i vrcholní politici

prima-zoom

Záhada čtyř vzácných lvích hlav Mohly za útoky žraloků startující rakety? Napadení dvanáctileté dívky rozpoutalo velké pátrání KVÍZ: 40 záludných otázek, které vám zajistí úspěch v každé vědomostní soutěži

prima-fresh

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

prima-cool

Recenze nového Supermana Bude druhá série Wednesday lepší než ta první? Parádní nový trailer dává velké naděje Bude z nového Supermana hit? Američané film chválí, byly upraveny finanční odhady

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Knotová zálivka zajistí pokojovkám dostatek vody i během vaší dovolené Středomořský styl: Zařiďte si domov jako na dovolené u moře Pěstujte bílou ředkev daikon! Je čas zasít dobrou a zdravou zeleninu

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.