Melounová ledová tříšť s bonbony

Moje hodnocení
6x

Způsobům servírování melounu se meze nikdy nekladou – je skvělý jen tak nakrájený na plátky, ale na oblibě získává i jeho kombinace s balkánským sýrem. A protože je bohatou zásobárnou vody, hodí se i k přípravě koktejlů. Vyzkoušejte melounovou ledovou tříšť, která bude ozdobou každé letní párty.

2 porce
10 minut

Suroviny

  • led 4 hrsti
  • meloun 200 g
  • čerstvá máta
  • bonbony (např. Haribo Anguria)

Postup přípravy

  1. Meloun vydlabejte a společně s mátovými listy rozmixujte.
  2. Směs přelijte stranou a rozmixujte led, na který poté nalijte melounovou šťávu.
  3. Ozdobte brčkem, mátou a melounovými bonbony.

PRIMA TIP:

Meloun je skvělou ingrediencí pro párování chutí, například s okurkou tvoří dokonalé osvěžující duo.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Pánková

redaktorka FTV Prima

Přečtěte si také

Recepty