Letní melounová pizza

Moje hodnocení
4x

Šťavnaté bezpeckové melouny, které vyrostly ve slunném Španělsku, báječně poslouží do hlavního jídla, nápoje i jako sladké osvěžení. Kromě toho, že neobsahují pecky, se pyšní také plnou chutí, vitamíny a antioxidanty. Vyzkoušejte tentokrát nezvyklý recept na melounovou pizzu!

1 porce
10 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Meloun Bouquet rozpulte a z poloviny krájejte čtyři stejně velká kola.
  2. Ty rozdělte na menší trojúhelníčky a přendejte je na talíře.
  3. Jogurt smíchejte s medem, potřete jím trojúhelníčky melounu a nazdobte jahodami, borůvkami, malinami a mátou.
  4. Nakonec posypejte nasekanými ořechy.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Pánková

redaktorka FTV Prima

Přečtěte si také

Recepty