Tomáš (25) vystudoval gymnázium v Karviné a nyní pokračuje ve studiu na pedagogické fakultě na Masarykově univerzitě.

Prostřeno! S28 (96)
Tomáš (25) vystudoval gymnázium v Karviné a nyní pokračuje ve studiu na pedagogické fakultě na Masarykově univerzitě.
Brigádně vystřídal různé profese jako dýmkař, číšník, barman, prodavač, dělník, prodejce na stánku, táborový vedoucí, učitel a vychovatel ve školní družině. Dělal také doručovatele. Je svobodný, bezdětný a nemá partnerku. Toto menu si vybral k tématu cesta kolem světa - Gyoza knedlíčky z Japonska párované s českým pivem nebo korejským soju, Cibulová polévka z Francie s vínem, Hovězi Wellington z Anglie párovaný s koktejlem z Irské whisky a nakonec dezert doprovázený s B-52 z Kanady. Zábava bude studentská - plnění úkolů.
Koníčky, zájmy:
Má rád sport – hraje squash a badminton. Zajímá ho animé, pořádá různé akce pro studenty v Brně v rámci Spolku přátel PDF MUNI, jezdí na tábory a baví ho vaření.
Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je přátelský, hlasitý a je rád středem pozornosti. Je vůdčí typ, flegmatik, sangvinik a vtipálek.
Proč se přihlásil:
Do pořadu ho přihlásil kamarád Hury, protože o tom Tomáš mluvil už asi rok. Chce, aby někdo více kritický zhodnotil jeho kuchařské výtvory a on se mohl zlepšovat ve vaření a jednou se pak mohl utkat s profi kuchaři v dalších kuchařských soutěžích. Ale možnost výhry a peníze jsou také fajn motivace.
Co od soutěže očekává:
Chtěl by zažít týden férového hodnocení a přátelský vztah mezi ostatními, ale trošku se obává intrik a taktizování. Očekává test jeho schopností, jak umí vařit pro ostatní a práci pod stresem a drobnohledem národa.
Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by si udělal řidičský průkaz a koupil by do spolku dodávku, nebo si koupí vlastní profi nůž, sadu nádobí a kuchařky. Pokud by vyhrál, tak snad výhru využije moudře.
Vztah k vaření:
Vaření miluje – dostal se k němu díky vysoké škole a ukázalo se, že i on může být kreativní. Další výhodou je, že jeho vaření působí dobře na slečny.
Zajímavá historka z vaření:
Už se mu stalo, že si párkrát uřízl kousek prstu.
Co nejraději vaří:
Rád připravuje gyoza knedlíčky, které dělá tak třikrát do měsíce. Baví ho asijská kuchyně.
Co jí:
Má rád skoro vše.
Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nemá moc rád houby, ale používá je do hovězího Wellingtonu a zvládne je tam sníst. Nikdy by nesnědl chrupky a tlustou část masa.
Nejoblíbenější jídlo:
Mezi jeho oblíbená jídla patří kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.
Alergie:
Žádnou alergii na potraviny nemá.
Co u stolu nesnáší:
Při stolování mu vadí mlaskání a nedostatek slušného chování.
Motto:
V životě se řídí mottem: „Co můžeš vypít dnes, neodkládej na zítra.“
Gyoza knedlíčky se třemi druhy omáček Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Francouzská cibulová polévka se sýrem Gruyre Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Hovězí Wellington s bylinkovou bramborovou kaší Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Flan de Leche s brusinkovou omáčkou a mátou Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Tomáš Švacho Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
redaktorka FTV Prima
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living