Petr Gebauer

Petr (32) vystudoval střední průmyslovou školu obor Informatika v ekonomice. Dále pokračoval ve studiu na Vysoké škole v Karlových Varech obor správní právo.

Živí se jako fotograf – fotí především svatby. Dále vyrábí foto budky, které prodává. Fotí a před covidem se začal zajímat o vzácné rostliny a aktuálně v tomto oboru i podniká. Je to spíš jeho koníček, který na sebe sám vydělává. Má přítelkyni, kocoura a psa, se kterým chodí rád běhat. Tuto nabídku přijal, protože je zvídavý a rád zkouší něco nového.

Tento týden si chce užít. Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval těm, co je potřebují. Mnoho let mu máma umírala na rakovinu, tak asi tímto směrem, případně by dal peníze do útulků, protože miluje zvířata. Proč si vybral toto menu? Vybral ho náhodně s pomocí kamarádů šéfkuchařů. Prostě mu chutná. Jaká bude zábava? Každému dá zasadit nějakou květinu a oni si ji pak jako vzpomínku vezmou domů.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Rád jezdí na kole, chodí do fitness a baví ho jeho práce – focení a rostliny. Bohužel nemá na vše tolik času, kolik by chtěl. Baví ho vše, co dělá.

Charakter:
Je spíš introvert. Neumí sám sebe popsat – i on se sám v sobě občas nevyzná. Je introvert, který nemá problém se bavit ve společnosti, ale raději má svůj klid. I když má v ruce fotoaparát, tak je to jako by měl před sebou štít a je to bez něj horší. Občas se dokáže naštvat a nebojí se jít do konfrontace. Téměř nic nebere vážně a miluje černý humor.

Proč se přihlásil:
Tuto nabídku přijal, protože je zvídavý a rád zkouší něco nového. Tento týden si chce užít. Účinkoval v pořadu Love Island (první řada).

Co od soutěže očekává:
Těší se na příjemný zážitek, na který bude s úsměvem vzpomínat. Svědomitě se připravuje, aby podal příjemný výkon, ale jako kuchař je dost marný, tak je i on sám zvědavý, jak vše dopadne.

Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval těm, co je potřebují. Mnoho let mu máma umírala na rakovinu, tak asi tímto směrem, případně by dal peníze do útulků, protože miluje zvířata.

Vztah k vaření:
Nemá čas vařit a rád se stravuje v restauracích. Docela je v tomto směru nepolíbený a většinou tuto roli přenechává partnerkám.

Zajímavá historka z vaření:
Nedávno loupal cibuli škrabkou a partnerka se mu smála a říkala mu, ať si raději zlomí ruku, že se na to nemůže dívat.

Co nejraději vaří:
Nejraději připravuje kachnu – to je jediné, co umí.

Co jí:
Snaží se jíst zdravě, pokud je na to prostor. Není v jídle vybíravý.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí utopence a jídla, co smrdí – kozí sýry apod. Nikdy by nesnědl utopence a znojemskou omáčku.

Nejoblíbenější jídlo:
Mezi jeho oblíbená jídla patří krevety a hovězí líčka.

Alergie:
Žádnou alergii nemá.

Co u stolu nesnáší:
Při stolování mu vadí hádky.

Motto:
V životě se řídí mottem: „To chce klid.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty