Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
redakce Prima FRESH

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Objevte lahodná ořechová másla a vyzkoušejte 3 neodolatelné recepty

Ořechová másla z kešu, pistácií a lískových oříšků

Ořechová másla z kešu, pistácií a lískových oříšků Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Ořechová másla z kešu, pistácií a lískových oříšků

Ořechová másla z kešu, pistácií a lískových oříšků Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

Ořechy a mandle obsahují tolik jemného oleje, že se při delším mletí prakticky změní na jemné krémy, které se dají třeba natírat na pečivo. Proto se jim také říká másla. Obdobně jako skutečné máslo najdou využití ve sladké i slané kuchyni.

Seznam.cz banner

První mezi komerčně využívanými ořechovými másla je bezpochyby to arašídové. Přestože mleté či drcené arašídy využívali již staří Inkové, byl to až americký nutricionista a pionýr zdravé výživy John Harvey Kellogg (mj. i „vynálezce“ kukuřičných lupínků), který roku 1895 podal patent na výrobu prvního arašídového másla. Kellogg zdůrazňoval především jeho nutriční hodnotu, snadnou stravitelnost i to, že je v mnoha pokrmech schopné nahradit masovou složku. Arašídy zvolil pro jejich snadnou dostupnost a láci, ale postup výroby platí u jakéhokoliv typu ořechu stejně.

Stejně tak jsou ořechová másla dodnes miláčky vegetariánské kuchyně. Ale nejen jí, nutriční hodnoty ořechů a přípravků z nich platí plošně, jejich chuťový přínos je neoddiskutovatelný a jejich škála stále inovována a zlepšována, jak se ostatně můžete přesvědčit na našich příkladech. Zatímco původně se arašídové máslo připravovalo v domácnostech mletím na masovém mlýnku, dnes se používají výkonné roboty, kdy se máslo vytvoří mnohem rychleji a jeho konzistenci můžete upravovat podle své chuti a preference.

Parádní recepty s arašídovým máslem, které nejsou jen sladké

Parádní recepty s arašídovým máslem, které nejsou jen sladké

Kešu máslo s lyofilizovanými jahodami

Opražením získají tyto máslově jemné ořechy podstatně výraznější chuť, kterou dokonale podtrhne okouzlující vanilka a mrazem sušené jahody.

NA CCA 2 150ML SKLENICE / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 300 g kešu ořechů natural
  • 20 g mrazem sušených jahod
  • 1 lžička mleté vanilky
  • ¼ lžičky jemné mořské soli
  • 1–2 lžíce kokosového oleje, je-li třeba
  1. Troubu předehřejte na 180 °C. Ořechy rozestřete na plech vyložený papírem na pečení, vložte do trouby a pečte asi 10 minut, až se rozvoní a budou lehce opražené. Nechte je pak několik minut chladnout.
  2. Ořechy vsypte do nádoby robotu s nožovým nástavcem a mixujte je asi 3 až 6 minut. Motor občas zastavte a směs stírejte ze stěn nádoby. Doba mixování i potřeba stírání je odvislá od typu a výkonnosti vašeho přístroje.
  3. Jakmile vznikne hladký krém, zašlehejte do něj jahody, vanilku a sůl a máslo ochutnejte – třeba budete chtít některou přísadu přidat. Bude-li třeba, zašlehejte ještě trochu oleje, aby bylo máslo hladší a roztíratelnější.
  4. Máslo přesuňte do sterilizované uzavíratelné sklenice a uchovejte nejlépe v ledničce, kde vydrží zhruba 3 měsíce.

Mandlové máslo Recepty

Mandlové máslo

24
Burákové máslo Recepty

Burákové máslo

16

Pistáciové máslo

K jeho nutriční hodnotě se druží ještě lahůdková chuť, okouzlující barva a nádech luxusu – vždyť pistácie patří k nejlahodnějším oříškům světa.

NA 1 VĚTŠÍ SKLENICI / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 370 g syrových vyloupaných pistáciových oříšků
  • ½ lžičky soli
  1. Troubu předehřejte na 175 °C. Ořechy rozestřete na plech vyložený papírem na pečení, vložte do trouby a pražte asi 10 minut, v polovině doby je promíchejte. Pak je nechte úplně vychladnout.
  2. Ořechy vsypte do nádoby robotu a mixujte je asi 8 minut. Motor zastavujte a směs seškrabujte ze stěn nádoby. Jakmile dosáhnete požadované konzistence, zašlehejte do směsi sůl. Máslo pak přesuňte do sterilizované uzavíratelné sklenice a uchovejte v ledničce, kde vydrží asi 1 měsíc. Můžete ho také zmrazit, až na 3 měsíce.
PRIMA TIP: Čím déle budete ořechy mixovat, tím hladší ale také tím řidší výsledný krém bude. Zastavování motoru je důležité, protože mixováním se ořechy zahřívají, uvolňuje se z nich rychleji olej. Dávejte ale pozor, abyste máslo nepřešlehali, pevná složka by se pak oddělila od olejové.

Přidejte ořechové máslo do tradičních koláčů jako další vrstvu. Třeba do strouhaného koláče s tvarohem, který připravte podle videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Jako od babičky: strouhaný tvarohový koláč

Lískooříškové máslo s bílou čokoládou

Ne, nikdo tady nezastírá, že jde o variaci na téma populárních čokoládových krémů s klasickou čokoládou. Ale pokus je to famózní!

NA CCA 2 150ML SKLENICE / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 225 g bílé čokolády
  • 130 g opražených oloupaných lískových ořechů
  • na špičku nože soli
  • 5 lžiček neutrálního kvalitního rostlinného oleje
  • 1 ½ lžičky vanilkového extraktu
  1. Čokoládu nasekejte nahrubo a rozehřejte ji, nejrychleji v mikrovlnce pomocí 30vteřinových pulzů při polovičním výkonu. Po jednotlivých pulzech ji promíchejte, aby byla úplně hladká.
  2. Ořechy vsypte do nádoby robotu a přidejte sůl. Mixujte, až získáte hrubší směs (asi jako mleté ořechy), pak přidejte vanilku a olej. Mixujte dál, až vznikne hladký krém.
  3. Vlijte k němu ještě teplou čokoládu a rozmixujte na hedvábně hladký krém. Rozlijte ho do sterilizovaných uzavíratelných sklenic a nechte několik hodin stát v pokojové teplotě, až zhoustne a zpevní. Pak uchovejte v ledničce.
PRIMA TIP: Protože toto máslo obsahuje čokoládu, při uchovávání ve ledničce, kde vydrží až 3 měsíce, hodně zpevní a nebude snadno roztíratelné. Nejlepší je odebrat potřebné množství a nechat stát v pokojové teplotě, kde změkne. Zbytek pak uchovejte v ledničce. Chcete-li vytvořit veganskou a/nebo paleo verzi, použijte na 170 g ořechů místo čokolády 57 g rozehřátého kakaového másla a 6 lžic javorového sirupu.

Zdroj: časopis Prima FRESH

Gianduja – původní nutella
Recepty

Gianduja – původní nutella

36

redakce Prima FRESH

Autor článku

redakce Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky ořechy čokoláda recept sklenice máslo jedlé dárky jahoda ořechové máslo

Návrhy pro vás

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí Sladké

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem Sladké

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou


Přečtěte si také

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Soutěžící
Filip Groman vždycky spálí topinku

Filip Groman vždycky spálí topinku

Sladké
Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Novinky
Tipy na vánoční dárky vol. 3: sváteční nádobí, chuťovky i sladké, matcha nebo kurzy

Tipy na vánoční dárky vol. 3: sváteční nádobí, chuťovky i sladké, matcha nebo kurzy

Novinky
První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy

První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy

Sladké
Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Prostřeno!
Prostřeno: Treska s medovo-miso glazurou, orzo na zeleno a fenyklový salát

Prostřeno: Treska s medovo-miso glazurou, orzo na zeleno a fenyklový salát

Prostřeno!
Prostřeno: Tart s rajčaty a šlehaným sýrem

Prostřeno: Tart s rajčaty a šlehaným sýrem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou Maso

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Polévky
Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Seznam Čechů pro případ mobilizace? Pavel je pro. Armáda navrhne administrativní odvody Tlumočnice neudržela pláč. Pohladil jsem její vlasy, líčil 11letý Roman smrt matky na Ukrajině Ukrajinci sestřelili ruský létající kolos: Ztrátu nelze nahradit, motory vyráběl nepřítel

prima-zeny

Leoš Mareš se loučí s Hezuckým. Miluju tě, kamaráde, řekl a oznámil koncert pro Patrika Herečka Míša Pecháčková si vyzkoušela roli modelky. Při focení se cpala řízky Petr Švancara prozradil, jak zvládá rok bez alkoholu: Je mi smutno, ale doporučuju

prima-zoom

Louvre vyřešil zlepšení bezpečnosti Výbuch 11 letadel plných lidí zhatil požár. Pokus o nejstrašnější teroristický útok byl základem pro 11. září Smrt dvou Rusů odhalila tajuplnou sektu. Její členové podstupovali dobrovolnou kastraci

prima-fresh

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí Tipy na vánoční dárky vol. 3: sváteční nádobí, chuťovky i sladké, matcha nebo kurzy

prima-cool

Nejlepší hrou roku není Kingdom Come 2 Street Fighter se vrací do kin. V prvním traileru nového filmu je schovaný i Jason Momoa První trailer Strážců Galaxie 4. Tedy pardon, Supergirl

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční jmelí pro zdraví: Co léčí a jak ho bezpečně užívat? Pusinky, nebo hubinky? To je jedno! Základem je správně vyšlehat bílky! Svatá Lucie noci upije. Podle tradice doma neuklízejte, neperte prádlo a buďte hodní

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.