Mixér: kurzy vaření, vouchery a dva tipy na dobroty ke konci roku

Vánoce a konec roku se nezadržitelně blíží! Ještě vám chybí poslední dárky nebo dobrůtky na sváteční stůl? Dnešní článek vám je možná pomůže vyřešit. Své blízké můžete obdarovat kurzem vaření, voucherem na něco dobrého a k tomu celému můžete přihodit ještě uzeniny na silvestrovskou oslavu. A pokud si někdo chce připravit zásoby vitaminů i na další rok, máme pro něj také tip!

Dárek na poslední chvíli: Kurzy vaření pořídíte i online

Udělejte ze svých blízkých kuchaře, cukráře, pekaře, řezníky, mistry výčepní nebo baristy. V UMu se pod vedením profesionálů z řad Ambiente může každý odreagovat a odnést si nové kulinářské zkušenosti. Vzdělávací centrum připravilo bohatou nadílku i pro následující rok. Potěšit kurzem můžete nejen své blízké na Vánoce.

Ve vzdělávacím centru UM probíhá celoročně mnoho kurzů pod taktovkou profesionálů nejen z řad Ambiente. Pro zájemce je připraveno například pečení křupavého chleba, cukrařina a zákusky, pivo od A do Z se Školou čepování, kurzy o masu i uzeninách, příprava kávy, kvašení a fermentace a také společné vaření pro pro děti a rodiče.

Do dalšího roku vstupuje UM s novými kurzy. Přeneste se do Brazílie na kurzu Hostina z Brasileira, vyzkoušejte kurz s domácími kávovary a brzy se objeví i kurz těstovin, zdobení dortů nebo příprava listového těsta. Nebo projděte podniky Ambiente na gastrotour Zakus Ambiente. Na trase Eska, Štangl, Dva kohouti, Kantýna, Myšák a UM se podíváte do zákulisí restaurací, do sladké výrobny, kuchyně i na bourárnu. Provázet vás bude ombudsman hostů Filip Trčka, chybět nebudou zábavné historky a dobré jídlo. Koupit lze konkrétní kurz, či kartu nabitou na vybranou částku.

Darujte výběr tradičních delikates

Potěšte své blízké Labužnickým voucherem na nákup v exkluzivním Řeznictví Čejka. Dejte těm, které máte rádi, šanci prožít intenzivní chuťový zážitek. Nechte letos promluvit dárek sám za sebe – věnujte možnost výběru z široké palety kvalitního masa i uzenin, které zanechají nezapomenutelný otisk v paměti.

Vouchery v hodnotě 100 Kč, 250 Kč, 500 Kč nebo 1000 Kč zakoupíte na webu nebo přímo v karlínském Bufáčku v Praze. Platí až do ledna 2025.

Rio Cold Press Ginger shoty

Skvělým pomocníkem na podporu imunitního systému jsou čerstvé ginger shots od slovenské značky Rio Cold Press, které byly speciálně vyrobené na podporu imunity s pořádnou dávkou vitaminu C a D3.  Dopřejte si kdykoliv během dne tuto vitaminovou bombu, která je připravena z těch nejkvalitnějších a lokálních surovin, a díky šetrné metodě lisování zastudena si uchovává maximum vitaminů a minerálních látek, přirozenou barvu, chuť a vůni. Navíc neobsahují žádné konzervanty, GMO, barviva, přidanou vodu, cukr ani „nevyžádané rady“. Jen pořádnou dávku zázvoru, která vás nakopne.

Najdete je v chlazených regálech běžných supermarketů ve 4 příchutích: Ginger shot jablko-řepa, Ginger shot jablko, Ginger shot pomeranč a Kurkuma shot pomeranč-mango.

Salámky od Uzenin Příbram

Co by to bylo za silvestrovský večírek bez pohoštění? Pokud chcete klasické jednohubky či obložené mísy doplnit o nové chutě a tvary, přichází tradiční výrobce Uzeniny PříbramTAPASALAMI z kvalitního vepřového a hovězího masa. Fermentované salámky jsou hned ve třech příchutích – klasik, pikant a jalapeňo, každý si tak najde to své. Naservírujte svým blízkým jedinečné masové pochoutky, které z vás udělají hostitele roku.

TAPASALAMI naleznete v prodeji v prodejnách Kaufland od 20. do 24. prosince.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty