Jan (37) získal titul bakalář v oboru politologie a psychologie. Je výkonným ředitelem CEO gastronomické skupiny.

Jan (37) získal titul bakalář v oboru politologie a psychologie. Je výkonným ředitelem CEO gastronomické skupiny.
Má tři dcery a manželku. Sám o sobě tvrdí, že je osobnostní typ ESTP-A. Je dominantní, spíš cholerik. Má v povaze vysoký sensation seeking. Nabídku vařit v Prostřeno! přijal, protože miluje hostit další lidi. Považuje to za jednu z největších ctností a radostí v životě. Výhru zatím neřešil, protože to není tolik peněz, aby s nimi měl nějaké speciální plány. Jeho menu je trochu risk, protože je velká šance, že někdo seafood nejí, ale riskuje rád.
Celkově jej skládal tak, aby tam byly věci, co ho surovinově baví, v provedeních, která nevařil, takže to bude i pro něj premiéra. Dost velkou roli při výběru jídel hrál čas a způsob přípravy, aby se to potkalo a bylo to zvládnutelné. V neposlední řadě všechno musí obsahovat alespoň kapku alkoholu, to byla jeho podmínka. Během zábavy se bude ochutnávat whisky, případně se budou míchat koktejly.
Koníčky, zájmy: Rád hraje šachy a věnuje se potápění. Baví ho párty a cestování.
Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je ESTP-A. Je dominantní, spíš cholerik. Má v povaze vysoký sensation seeking.
Proč se přihlásil: Nabídku přijal, protože miluje hostit další lidi. Považuje to za jednu z největších ctností a radostí v životě. Účinkoval v reality show Zrádci a pak v různých rozhovorech v médiích.
Co od soutěže očekává: Těší se na dobrou zábavu.
Co by udělal s výhrou: Výhru zatím neřešil, protože to není tolik peněz, aby s nimi měl nějaké speciální plány.
Vztah k vaření: K vaření má velmi pozitivní vztah. Vaří rád pro hodně lidí.
Zajímavá historka z vaření: Žádnou příhodu z kuchyně si nepamatuje.
Co nejraději vaří: Pokud má hosty, tak rád připravuje složité recepty typické pro francouzskou kuchyni. Ale jinak vaří vše až na česká jídla, která si nikdy moc nezamiloval.
Co jí: Má rád vše kromě tlačenky. Tu nikdy neměl, a nehodlá to ani měnit.
Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí tlačenku.
Nejoblíbenější jídlo: Nemá oblíbené jídlo – má rád rozmanitost v chutích a ideálně rád jí každý den něco jiného.
Alergie: Alergii na potraviny nemá.
Co u stolu nesnáší: Při stolování mu nic nevadí.
Motto: V životě se řídí heslem: „Nebuď kok…!“
Sledujte Prostřeno! každý všední den od 16:50 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.
Stáhněte si svoji aplikaci Prima Zone na Google Play nebo v Apple Store.
Ústřice Rockefeller v sametové omáčce s pečeným špenátem a kapkou absinthu Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Hovězí tataráček obohacený kapkou skotské whisky, servírovaný na morkové kosti Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Poctivá bujabéza vylepšená špetkou koňaku Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Pečená chobotnice glazovaná bourbonem Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Crpes Suzette Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Jan Vlachynský Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living