Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Dýně – zde najdete recepty z 12. dílu

Hrdina kuchyně: Dýně

Hrdina kuchyně: Dýně Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Dýně

Hrdina kuchyně: Dýně Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

Dýně je báječná surovina, která si do našich kuchyní našla cestu teprve nedávno, ale rychle se v nich zabydlela. Je totiž velmi univerzální, dá se využít naslano i nasladko a navíc se dá velmi dobře uchovávat. Nepoškozené plody dýně můžete na suchém místě skladovat klidně až do jara.

Seznam.cz banner

Dýně je příbuzná okurek, cuket a melounů. Popínavá liánovitá rostlina, která pochází ze Střední a Jižní Ameriky. V Mexiku dýně rostly už 7000 let před naším letopočtem. Do Evropy se pak dostaly díky španělským dobyvatelům. Nejdříve samozřejmě do Španělska, pak přes Francii do celého Středomoří. K nám přišly dýně oklikou přes Turecko při nájezdech Turků. Trvalo ale hodně dlouho, než jsme je adoptovali.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty z dýně, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Dýňová polévka se slaninovými chipsy

Receptů na dýňovou polévku je spousta a my pro vás máme jeden nový. Šťáva z citronu dodá polévce potřebný šmrnc, slaninové chipsy uzenou chuť a křupavost.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

• 1 kg dýně Hokkaido

• 1–2 mrkve

• 1 brambora

• 1,2 litru vývaru

• mleté chilli

• 1 cibule

• asi 150 ml smetany ke šlehání 33%

• šťáva z půlky citronu

• 1 lžíce másla

• 4 lžíce rostlinného oleje

• sůl a pepř

• 1 lžička cukru

• 200 g plátků kvalitní slaniny

• 1 hrst dýňových semínek

• čerstvá pažitka

• 5 lžic smetany ke šlehání nebo zakysané

1. Troubu rozehřejte na 200 °C. Dýni rozkrojte, vydlabejte, pokrájejte na větší kusy, mírně pocukrujte, osolte, opepřete a zakápněte dvěma lžícemi oleje. Vše dobře promíchejte, dejte na plech a pečte asi 40 minut.

2. V hrnci rozehřejte olej a máslo na střední teplotu, přihoďte na plátky nakrájenou mrkev a restujte zhruba 10 minut, přidejte nasekanou cibuli a restujte dorůžova. Přihoďte oloupanou nakrájenou bramboru, přisypte chilli podle chuti a zalijte vývarem. Polévku vařte asi 15 minut. Nakonec přidejte upečenou dýní a pokračujte ještě 5 minut. Přilijte smetanu a polévku rozmixujte. Dochuťte solí, pepřem a citronem a jen krátce prohřejte.

3. Slaninu rozprostřete v jedné vrstvě na plech vyložený pečicím papírem, druhým archem pečicího papíru ji zakryjte a zatěžkejte dalším plechem, ať se drží hezky v rovině. Chipsy pečte asi 10 minut na 200 °C nebo dokřupava.

4. Dýňová semínka opražte na suché pánvi. Polévku rozdělte do talířů, přidejte smetanu, semínka, slaninové chipsy a jemně nasekanou pažitku. Podávejte s kouskem tmavého chleba.

Špikované kuřecí supreme s pečenou dýní

Supreme je kuřecí prso s částí křídla, díky tomu, že je na kosti, zachová si šťavnatost. Špikování sušenou šunkou masu dodá fantastickou uzenou chuť a vůni, ke které skvěle ladí pečená dýně s křupavými ořechy.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

Na dýni

• 1,2 kg máslové dýně

• čerstvá chilli paprička

• 8 šalotek

• čerstvá pažitka

• 3 lžíce přepuštěného másla nebo oleje

• 3 lžíce cukru nebo medu

• 40 g vlašských ořechů

• sůl a čerstvě namletý pepř

• sýr feta

• 1 snítka listové petrželky

Dýni rozkrojte na čtvrtiny, zbavte semínek, nakrájejte na kostky a rozložte na plech, můžete přidat i omytá dýňová semínka, přidejte také celé šalotky, případně ořechy. Vše posypte cukrem, solí a pepřem, zalijte rozpuštěným máslem a opatrně zamíchejte. Dýni pečte asi 30 minut nebo dokud nebude hezky zbarvená a opečená, v průběhu pečení ji aspoň jednou obraťte. Nakonec doplňte čerstvě nasekanou petrželkou.

Na kuře

• 5 kuřecích supreme po 250 g (nebo kuřecích prsou s kůží)

• 5 plátků jamón serrano nebo parmské šunky

• několik snítek listové petrželky

• špetka cukru

• 2 lžičky mletého sušeného česneku

• 1 lžička kurkumy

• 1 lžička mleté sladké papriky

• 1 lžička mletého bílého pepře

• 1 malá lžička cukru

• asi 1 lžíce soli

• 3 lžíce rostlinného oleje

• 100 g másla

• 100 ml bílého vína

• 150 ml vývaru nebo vody

1. Pokud máte možnost, bouchněte do kuřecího supreme několikrát tenderizérem, hezky zkřehne, jen dávejte pozor na kost. Do každého prsa udělejte nožíkem úzkou dutinu. Na plátky šunky položte po snítce petrželky a kousku másla, plátky srolujte a naplňte jimi dutiny v mase.

2. V misce promíchejte koření a kuře ze všech stran dobře posypte, pokud máte čas, maso marinujte přes noc. Troubu vyhřejte na 200 °C. V pánvi rozhřejte olej a maso při vysoké teplotě z obou stran dobře zatáhněte. Poté maso dejte na plech, na každý kousek položte plátek másla a dopékejte zhruba dalších 6–8 minut, dokud nebude upečené.

3. Do pánve meztím kápněte trochu vína, ať se uvolní přípečky, přidejte ještě trochu vývaru nebo vody, krátce povařte a omáčku již mimo vařič zahustěte oříškem másla a dochuťte.

4. Na talíře rozdělte dýni, přidejte plátky masa a trochu omáčky, jídlo případně doplňte ještě o pečivo nebo chilli podle chuti. Pokud chcete, dýni můžete podávat i samotnou a doplnit ji můžete ještě čerstvým sýrem nebo fetou.

Těstoviny s restovanou dýní a parmazánem

Z dýně můžete připravit výtečnou omáčku na těstoviny. Poduste ji s vývarem, až se částečně rozvaří, díky tomu bude omáčka krásně krémová. Chuť a vůni doladí rozmarýn a pikantní chilli.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

• 500 g dýně (ideálně více druhů a barev)

• 4 stroužky česneku

• 1 menší cibule

• čerstvé chilli (podle chuti)

• asi 300 ml vývaru (drůbeží nebo zeleninový)

• 1 snítka rozmarýnu

• sůl a čerstvě namletý pepř

• 4 lžíce olivového oleje extra virgin

• 2 lžíce másla

• 400 g těstovin

• 80 g parmazánu nebo grana padano

• chilli (podle chuti)

1. Dýně zbavte semínek i slupky a nakrájejte na malé kousky. Česnek nakrájejte na plátky. Chilli zbavte semínek a nasekejte najemno. Cibuli také nasekejte najemno. V pánvi rozhřejte olej a začněte restovat při střední teplotě cibuli, jakmile zesklovatí, přidejte česnek, chilli, snítku rozmarýnu a restujte další asi 2 minuty, přihoďte dýni a ještě krátce zarestujte. Přilijte vývar, dýni dochuťte solí a pepřem a chvíli povařte, ať omáčka zhoustne, ale dýně se úplně nerozvaří.

2. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu v dobře osolené vodě, měly by být na skus. Jakmile budou hotové, tak je rovnou z hrnce dejte do pánve k dýni. Vše promíchejte, podle potřeby přilijte trochu vody z těstovin a přidejte kousek másla. Mimo vařič vše zamíchejte a dochuťte podle potřeby.

3. Těstoviny rozdělte do talířů, posypte nastrouhaným parmazánem a posypte čerstvým chilli, případně rozmarýnem.

Dýňový koláč

Dýně má lehce nasládlou chuť a díky tomu se skvěle hodí i do sladkých dezertů a moučníků. Vyzkoušejte jednoduchý tvarohový koláč s dýňovým pyré a voňavým kořením.

Na formu o průměru 24 cm

• 1 balení křehkého těsta

• 500 g dýňového pyré (viz PRIMA TIP)

• 400 g tvarohu

• 180 g třtinového cukru

• 3 vejce

• 2 lžíce kukuřičného škrobu

• 1 a ½ lžičky skořice + na posypání

• ½ lžičky muškátového oříšku

• vlašské ořechy na posypání

1. Koláčovou formu o průměru 24 cm vyložte křehkým těstem, těsto vtlačte do záhybů formy, přebytečné kusy odkrojte. Tvaroh a cukr ušlehejte dohladka, postupně přidávejte po jednom vejce, pak dýňové pyré, škrob a koření. Náplň dobře promíchejte, ale nešlehejte, poté ji nalijte na těsto.

2. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C asi 40 minut. Vychladlý koláč posypte trochou mleté skořice a nasekanými ořechy.

PRIMA TIP: Připravte si dýňové pyré do zásoby. Dýni rozkrojte na půlku nebo na čtvrtiny, vydlabejte semínka a položte dužinou nahoru na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě vyhřáté na 160 stupňů 40–55 minut. Poté nechte dýni zchladnout, vydlabejte dužinu a rozmixujte ji dohladka. Pyré uchováte v lednici až 5 dní nebo ho uskladněte v mrazáku.

Připravila Klára Michalová, foto Darina Křivánková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Hrdina kuchyně ořechy dýně maso cukr sůl omáčka vývar máslo dýňové recepty smetana recepty z dýně chilli paprička dýně Marie Doležalová Martin Škoda

Návrhy pro vás

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem Sladké

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Sladké
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule Sladké

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách Ryby a mořské plody

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa Sladké

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Články ze světa vaření
Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu

Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu

Sladké
Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Sladké
Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Sladké
Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

PR článek
Vánoce, které voní po poctivosti

Vánoce, které voní po poctivosti

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Sladké
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa Sladké

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Hádka o Ukrajinu: Omluvte se, nebo odstupte, vyzval Zdechovský Majerovou. Ta si ťukala na čelo Rusko vypoví vojenskou dohodu s Českem. Týká se spolupráce i upevňování bezpečnosti v Evropě Digitalizace, automatizace aneb pokrok v českém stavitelství je znát

prima-zeny

Dojatý Kotek na vánoční zázrak nečeká. Ten největší se nám asi už stal, říká o Hubískovi Vrahem z Polabí je Tereza. Dramatické chvíle na mostě byly plné strachu i slz Vánoce moc nemusím, říká Richard Genzer. Kolegové ho pasovali na Anti Ježíška

prima-zoom

Jak zabíjel trojnásobný vrah Protivánek? Sledujte o víkendu Zimní šestiúhelník a kometu. Krásu předvánoční oblohy nenaruší svit Měsíce Letadlo se zřítilo do zamrzlé řeky. Z ledové pasti uniklo jen pár lidí, další zemřeli na mostě

prima-fresh

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

prima-cool

První trailer nového Sherlocka Holmese Tom Cruise řádí v traileru nové katastrofické komedie od špičkového režiséra 7 nejlepších válečných filmů všech dob: Od Ryana k Apokalypse

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Autobus jako dům snů. Žena si splnila dětský sen a žije v pojízdné knihovně Jaké vánoční nástrahy číhají na kočky a psy? Tipy, jak nestrávit svátky na veterině Noblesní orchidej Phalaenopsis je ideální vánoční květina do paneláku

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.