Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Dýně – zde najdete recepty z 12. dílu

Hrdina kuchyně: Dýně

Hrdina kuchyně: Dýně Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Dýně

Hrdina kuchyně: Dýně Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

Dýně je báječná surovina, která si do našich kuchyní našla cestu teprve nedávno, ale rychle se v nich zabydlela. Je totiž velmi univerzální, dá se využít naslano i nasladko a navíc se dá velmi dobře uchovávat. Nepoškozené plody dýně můžete na suchém místě skladovat klidně až do jara.

Seznam.cz banner

Dýně je příbuzná okurek, cuket a melounů. Popínavá liánovitá rostlina, která pochází ze Střední a Jižní Ameriky. V Mexiku dýně rostly už 7000 let před naším letopočtem. Do Evropy se pak dostaly díky španělským dobyvatelům. Nejdříve samozřejmě do Španělska, pak přes Francii do celého Středomoří. K nám přišly dýně oklikou přes Turecko při nájezdech Turků. Trvalo ale hodně dlouho, než jsme je adoptovali.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty z dýně, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Dýňová polévka se slaninovými chipsy

Receptů na dýňovou polévku je spousta a my pro vás máme jeden nový. Šťáva z citronu dodá polévce potřebný šmrnc, slaninové chipsy uzenou chuť a křupavost.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

• 1 kg dýně Hokkaido

• 1–2 mrkve

• 1 brambora

• 1,2 litru vývaru

• mleté chilli

• 1 cibule

• asi 150 ml smetany ke šlehání 33%

• šťáva z půlky citronu

• 1 lžíce másla

• 4 lžíce rostlinného oleje

• sůl a pepř

• 1 lžička cukru

• 200 g plátků kvalitní slaniny

• 1 hrst dýňových semínek

• čerstvá pažitka

• 5 lžic smetany ke šlehání nebo zakysané

1. Troubu rozehřejte na 200 °C. Dýni rozkrojte, vydlabejte, pokrájejte na větší kusy, mírně pocukrujte, osolte, opepřete a zakápněte dvěma lžícemi oleje. Vše dobře promíchejte, dejte na plech a pečte asi 40 minut.

2. V hrnci rozehřejte olej a máslo na střední teplotu, přihoďte na plátky nakrájenou mrkev a restujte zhruba 10 minut, přidejte nasekanou cibuli a restujte dorůžova. Přihoďte oloupanou nakrájenou bramboru, přisypte chilli podle chuti a zalijte vývarem. Polévku vařte asi 15 minut. Nakonec přidejte upečenou dýní a pokračujte ještě 5 minut. Přilijte smetanu a polévku rozmixujte. Dochuťte solí, pepřem a citronem a jen krátce prohřejte.

3. Slaninu rozprostřete v jedné vrstvě na plech vyložený pečicím papírem, druhým archem pečicího papíru ji zakryjte a zatěžkejte dalším plechem, ať se drží hezky v rovině. Chipsy pečte asi 10 minut na 200 °C nebo dokřupava.

4. Dýňová semínka opražte na suché pánvi. Polévku rozdělte do talířů, přidejte smetanu, semínka, slaninové chipsy a jemně nasekanou pažitku. Podávejte s kouskem tmavého chleba.

Špikované kuřecí supreme s pečenou dýní

Supreme je kuřecí prso s částí křídla, díky tomu, že je na kosti, zachová si šťavnatost. Špikování sušenou šunkou masu dodá fantastickou uzenou chuť a vůni, ke které skvěle ladí pečená dýně s křupavými ořechy.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

Na dýni

• 1,2 kg máslové dýně

• čerstvá chilli paprička

• 8 šalotek

• čerstvá pažitka

• 3 lžíce přepuštěného másla nebo oleje

• 3 lžíce cukru nebo medu

• 40 g vlašských ořechů

• sůl a čerstvě namletý pepř

• sýr feta

• 1 snítka listové petrželky

Dýni rozkrojte na čtvrtiny, zbavte semínek, nakrájejte na kostky a rozložte na plech, můžete přidat i omytá dýňová semínka, přidejte také celé šalotky, případně ořechy. Vše posypte cukrem, solí a pepřem, zalijte rozpuštěným máslem a opatrně zamíchejte. Dýni pečte asi 30 minut nebo dokud nebude hezky zbarvená a opečená, v průběhu pečení ji aspoň jednou obraťte. Nakonec doplňte čerstvě nasekanou petrželkou.

Na kuře

• 5 kuřecích supreme po 250 g (nebo kuřecích prsou s kůží)

• 5 plátků jamón serrano nebo parmské šunky

• několik snítek listové petrželky

• špetka cukru

• 2 lžičky mletého sušeného česneku

• 1 lžička kurkumy

• 1 lžička mleté sladké papriky

• 1 lžička mletého bílého pepře

• 1 malá lžička cukru

• asi 1 lžíce soli

• 3 lžíce rostlinného oleje

• 100 g másla

• 100 ml bílého vína

• 150 ml vývaru nebo vody

1. Pokud máte možnost, bouchněte do kuřecího supreme několikrát tenderizérem, hezky zkřehne, jen dávejte pozor na kost. Do každého prsa udělejte nožíkem úzkou dutinu. Na plátky šunky položte po snítce petrželky a kousku másla, plátky srolujte a naplňte jimi dutiny v mase.

2. V misce promíchejte koření a kuře ze všech stran dobře posypte, pokud máte čas, maso marinujte přes noc. Troubu vyhřejte na 200 °C. V pánvi rozhřejte olej a maso při vysoké teplotě z obou stran dobře zatáhněte. Poté maso dejte na plech, na každý kousek položte plátek másla a dopékejte zhruba dalších 6–8 minut, dokud nebude upečené.

3. Do pánve meztím kápněte trochu vína, ať se uvolní přípečky, přidejte ještě trochu vývaru nebo vody, krátce povařte a omáčku již mimo vařič zahustěte oříškem másla a dochuťte.

4. Na talíře rozdělte dýni, přidejte plátky masa a trochu omáčky, jídlo případně doplňte ještě o pečivo nebo chilli podle chuti. Pokud chcete, dýni můžete podávat i samotnou a doplnit ji můžete ještě čerstvým sýrem nebo fetou.

Těstoviny s restovanou dýní a parmazánem

Z dýně můžete připravit výtečnou omáčku na těstoviny. Poduste ji s vývarem, až se částečně rozvaří, díky tomu bude omáčka krásně krémová. Chuť a vůni doladí rozmarýn a pikantní chilli.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

• 500 g dýně (ideálně více druhů a barev)

• 4 stroužky česneku

• 1 menší cibule

• čerstvé chilli (podle chuti)

• asi 300 ml vývaru (drůbeží nebo zeleninový)

• 1 snítka rozmarýnu

• sůl a čerstvě namletý pepř

• 4 lžíce olivového oleje extra virgin

• 2 lžíce másla

• 400 g těstovin

• 80 g parmazánu nebo grana padano

• chilli (podle chuti)

1. Dýně zbavte semínek i slupky a nakrájejte na malé kousky. Česnek nakrájejte na plátky. Chilli zbavte semínek a nasekejte najemno. Cibuli také nasekejte najemno. V pánvi rozhřejte olej a začněte restovat při střední teplotě cibuli, jakmile zesklovatí, přidejte česnek, chilli, snítku rozmarýnu a restujte další asi 2 minuty, přihoďte dýni a ještě krátce zarestujte. Přilijte vývar, dýni dochuťte solí a pepřem a chvíli povařte, ať omáčka zhoustne, ale dýně se úplně nerozvaří.

2. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu v dobře osolené vodě, měly by být na skus. Jakmile budou hotové, tak je rovnou z hrnce dejte do pánve k dýni. Vše promíchejte, podle potřeby přilijte trochu vody z těstovin a přidejte kousek másla. Mimo vařič vše zamíchejte a dochuťte podle potřeby.

3. Těstoviny rozdělte do talířů, posypte nastrouhaným parmazánem a posypte čerstvým chilli, případně rozmarýnem.

Dýňový koláč

Dýně má lehce nasládlou chuť a díky tomu se skvěle hodí i do sladkých dezertů a moučníků. Vyzkoušejte jednoduchý tvarohový koláč s dýňovým pyré a voňavým kořením.

Na formu o průměru 24 cm

• 1 balení křehkého těsta

• 500 g dýňového pyré (viz PRIMA TIP)

• 400 g tvarohu

• 180 g třtinového cukru

• 3 vejce

• 2 lžíce kukuřičného škrobu

• 1 a ½ lžičky skořice + na posypání

• ½ lžičky muškátového oříšku

• vlašské ořechy na posypání

1. Koláčovou formu o průměru 24 cm vyložte křehkým těstem, těsto vtlačte do záhybů formy, přebytečné kusy odkrojte. Tvaroh a cukr ušlehejte dohladka, postupně přidávejte po jednom vejce, pak dýňové pyré, škrob a koření. Náplň dobře promíchejte, ale nešlehejte, poté ji nalijte na těsto.

2. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C asi 40 minut. Vychladlý koláč posypte trochou mleté skořice a nasekanými ořechy.

PRIMA TIP: Připravte si dýňové pyré do zásoby. Dýni rozkrojte na půlku nebo na čtvrtiny, vydlabejte semínka a položte dužinou nahoru na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě vyhřáté na 160 stupňů 40–55 minut. Poté nechte dýni zchladnout, vydlabejte dužinu a rozmixujte ji dohladka. Pyré uchováte v lednici až 5 dní nebo ho uskladněte v mrazáku.

Připravila Klára Michalová, foto Darina Křivánková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Hrdina kuchyně ořechy dýně maso cukr sůl omáčka vývar máslo dýňové recepty smetana recepty z dýně chilli paprička dýně Marie Doležalová Martin Škoda

Návrhy pro vás

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu Sladké

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu

Asijské vepřové nudličky s fazolkami a rýží – rychlá večeře plná chuti Maso

Asijské vepřové nudličky s fazolkami a rýží – rychlá večeře plná chuti

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni Polévky

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni

Vrstvený banánový dort – sladká odměna plná banánů, rozinek a medu Sladké

Vrstvený banánový dort – sladká odměna plná banánů, rozinek a medu


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí vývar s domácími nudlemi

Prostřeno: Hovězí vývar s domácími nudlemi

Prostřeno!
Prostřeno: Italské houbové rizoto s lanýži

Prostřeno: Italské houbové rizoto s lanýži

Prostřeno!
Prostřeno: Tataráček z červené řepy s avokádem a bramborovými lupínky

Prostřeno: Tataráček z červené řepy s avokádem a bramborovými lupínky

Prostřeno!
Prostřeno: Jahodové tiramisu podle Adély Štroffekové

Prostřeno: Jahodové tiramisu podle Adély Štroffekové

Vegetariánské
Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Polévky
Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Soutěžící
Adéla Štroffeková upřednostňuje vaření bez receptů

Adéla Štroffeková upřednostňuje vaření bez receptů

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu

Vrstvený banánový dort – sladká odměna plná banánů, rozinek a medu Sladké

Vrstvený banánový dort – sladká odměna plná banánů, rozinek a medu

Bábovka s krémem à la dort – slavnostní dezert v netradiční podobě Sladké

Bábovka s krémem à la dort – slavnostní dezert v netradiční podobě

Polévky
Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Asijské vepřové nudličky s fazolkami a rýží – rychlá večeře plná chuti Maso

Asijské vepřové nudličky s fazolkami a rýží – rychlá večeře plná chuti

Domácí dim sum knedlíčky s vepřovým masem – asijská specialita, kterou znáte z restaurace Recepty

Domácí dim sum knedlíčky s vepřovým masem – asijská specialita, kterou znáte z restaurace

Vegetariánské
Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Asijské vepřové nudličky s fazolkami a rýží – rychlá večeře plná chuti Maso

Asijské vepřové nudličky s fazolkami a rýží – rychlá večeře plná chuti

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny Maso

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni Polévky

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši Polévky

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Sladké
Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení Sladké

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Lupiči z Louvru udělali řadu amatérských chyb. Zloděj šperků popsal jejich největší zaváhání Trump tlačí na Rusko: Uvalil sankce na Rosněfť a Lukoil. Chce jednat s čínským prezidentem Zpěvák Václav Neckář 82. narozeniny slaví na Slovensku. Borovičku si ale nedá

prima-zeny

Návrat Daniely ze Zrádců byl těžší, přiznal Ondřej Brzobohatý. Sám by do hry nešel Tereza z nahé seznamky: Známé osobnosti mě zvou na rande, hledám muže jako štěně z útulku Vojta Kotek si dává pauzu ve vědomostní soutěži. Mezitím si plní klukovské sny

prima-zoom

Největší válečná loď světa je v Chorvatsku Roztroušenou sklerózu má v Česku přes 20 tisíc lidí. Počáteční příznaky se nesmí podcenit Největší sumec světa měří 292 centimetrů. Vytáhli ho z jezera nedaleko Karviné, fotka s rybáři vás ohromí

prima-fresh

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

prima-cool

12 nejlepších hororů z 80. let První pořad s AI moderátorkou překvapil finálním odhalením. Podívejte se, jestli byste poznali rozdíl 7 nejšílenějších kousků Toma Cruise: Podívejte se, jak visel ze startujícího letadla!

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Citron jako velký pomocník při úklidu. Zbaví vás zápachu, vodního kamene i skvrn Naučte se prát merino svetry, aby se vám už nikdy nesrazily Podzim vyzývá ke změně interiéru. Pohodlí domova navodí retro i skandinávský styl

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.