Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vydejte se na ochutnávku Španělska

Co ochutnat ve Španělsku

Co ochutnat ve Španělsku Zdroj: Thinkstock

  • Zavřít
Co ochutnat ve Španělsku

Co ochutnat ve Španělsku Zdroj: Thinkstock

Španělsko je třetí největší zemí Evropy s téměř půlmilionem čtverečních kilometrů – Česká republika by se do něj vešla více než šestkrát. Právě kvůli obrovské velikosti, pestrosti zastoupených kultur a různým tradicím jednotlivých regionů je těžké hovořit o nějaké jednotné španělské kuchyni.

Seznam.cz banner

Jedno je však jisté: ve Španělsku se najíte skvěle kdekoli. Důkazem může být fakt, že dle každoročního žebříčku sestavovaného britským časopisem Restaurant Magazine se nejlepší světová restaurace nachází právě ve Španělsku. Jmenuje se El Celler de CanRoca a najdete ji v katalánském městě Girona.

Španělská kuchyně je stejně pestrá jako jejich architektura. Foto: Thinkstock

Dříve platilo, že čím více se ve Španělsku blížíte k pobřeží, tím větší zastoupení mají v kuchyni ryby a dary moře. Naopak čím více směřujete do skalnatého a hornatého vnitrozemí, tím častěji narazíte na vydatné pokrmy z masa (pečeného či rožněného), z luštěnin a zeleniny.

To však už dnes příliš neplatí. Díky pokročilé logistice, rychlé dopravě či účinnému chlazení se s čerstvými dary moře setkáte i v malém městě nejhlubšího vnitrozemí. Naopak na skvělém steaku si můžete často pochutnat i v rybářské restauraci nedaleko pláže.

Obecně se dá říci, že ve Španělsku se kromě masa, ryb a plodů moře hojně používá hlavně olivový olej, česnek, rajčata, papriky, lilek, olivy nebo brambory. Jídla jsou často zajímavě kořeněná (šafrán, rozmarýn, tymián, bazalka, petrželka, estragon…), někdy až skvěle pikantní, a pro svou barevnost jsou potěšením i pro oči strávníků. Pokrmy jsou svou přípravou velmi jednoduché až naturální – chuť se soustředí na hlavní součást pokrmu a ostatní ingredience ji případně jen přirozeně, jemně doplňují.

Samozřejmostí je k jídlu podávaný džbán s chladnou vodou a přítomnost dobrého vína na stole (i místní stolní „domácí“ vína, tzv. „vinos de la casa“, stojí často za ochutnání a bývají velmi kvalitní a chutná). Místo příloh dostanete většinou automaticky na stůl mísu nakrájeného bílého chleba. Chleba se láme rukama na malé kousky a jídla se jimi zajídají. Po běžné španělské rodině tak často zůstane stůl zcela pokrytý drobky z křupavé bagety – to se zde ale běžně toleruje a personál to nijak nepřekvapí.

Je známým faktem, že Španělé jedí později než my (oběd ve 13–15 h, večeře často až po 22 h nebo i kolem půlnoci). Jí se pomalu a dlouho – jídlo se vychutnává a temperamentně se u něj diskutuje. Místo dezertu se někdy podávají sýry, kterých je ve Španělsku obrovský výběr a jsou skvělé!

Foto: Thinkstock

V každé restauraci vám po jídle nabídnou také zmrzlinu nebo ovocný sorbet. Jako tečku po kávě si pánové občas objednají kvalitní místní brandy Soberano nebo Magno a k němu pokuřují doutník. Dámy pak coby digestiv popíjejí některý z lahodných pyrenejských likérů, například anýzový pacharán.

Jídla jako paella, gazpacho nebo chorizo, velvyslance španělské kuchyně ve světě, už dnes znají téměř všichni. Dnes vám představíme některé další jednoduché pokrmy, které jsou velmi běžné a s kterými se setkáte prakticky ve všech částech této krásné země.

Churros

Jde o jakési křupavé koblihy ze sladkého odpalovaného těsta ve tvaru podlouhlého hada. Churros se smaží v oleji a podávají obalené v cukru se skořicí. Jedí se teplé a většinou se máčejí do husté horké čokolády. Jde o velmi typickou snídani – mimochodem, Španělé málokdy snídají doma a před příchodem do zaměstnání se zastaví ve svém oblíbeném baru, dají si churros, zběžně prolétnou titulky čerstvých novin a teprve potom spěchají do práce.

Churros s čokoládou
Recepty

Churros s čokoládou

138

Bocadillo

Tvoří nejčastější španělskou rychlou svačinu. Jde o jakýsi rychlý sendvič z rozkrojené, čerstvé a křupavé bagety, do jejíž střídky se vetře celé šťavnaté rajče. Dál už můžete přidat dle libosti: sýr, sušenou šunku (jamon serrano) nebo „naši“ dušenou šunku (jamon de york), chorizo nebo jiný místní salám, bramborovou tortillu apod. Prodává se v barech, na stadionech, připravuje se jako svačina do školy i do práce.

Tortilla de patatas

Typická španělská bramborovo-vaječná omeleta, která se jí studená i teplá. Brambory nakrájené na malé kousky se vaří na pánvi v olivovém oleji s cibulí, pak se přidají rozkvedlaná vejce, sůl a špetka pepře a vše se opeče z obou stran. Pak se tortilla celá vyklepne a vznikne jakýsi 3–5 cm vysoký „dortík“, který se krájí na trojúhelníky. Tortilla se ve Španělsku často například snídá nebo se podává jako jeden z předkrmů.

Tortilla de patatas. Foto: Thinkstock

Zarzuela de mariscos

Směs darů moře, která se před použitím marinuje v nálevu z oleje, česneku, octa a cibule. Takto naložené plody moře se pak jen společně dusí ve vlastní šťávě, kterou při vaření pustí. Někdy se podává s omáčkou „picada“. Jde o skvělý základ mnoha španělských pokrmů, který sestává z česneku, chleba, mandlí, piniových oříšků a šafránu. Zarzuela de mariscos byla původně jídlem pocházejícím z Katalánska a z Baleárských ostrovů, ale dnes si ji běžně objednáte v mnoha restauracích po celém Španělsku.

Cochinilloasado

Jedná se o malé selátko staré dva až šest týdnů, které bylo dosud pouze kojeno prasnicí (podsvinče). Toto maličké sele se peče nebo griluje na rožni, obvykle s různými bylinkami (bobkový list, oregano, tymián). Často se podává při slavnostních příležitostech. Je to pokrm pocházející z oblasti centrálního Španělska, častý například v okolí Madridu a Segovie, odkud se však rozšířil i do dalších regionů.

Pulpo a la gallega

Chobotnice po galicijsku je velmi oblíbeným a také velmi jednoduchým jídlem. Chobotnice se pouze uvaří ve vodě – často se používá typický tradiční měděný kotlík. Při vaření se musí chobotnice několikrát „vystrašit“ (asustar al pulpo), což se dělá tak, že se chobotnicí zatřese a pak se ponoří celá do vody). Nakonec se jen ochutí mletou zauzenou paprikou, olivovým olejem a krystalickou solí. Jak název napovídá, tento způsob úpravy chobotnice pochází z kraje Galicia na severu Španělska.

Pulpo a la gallega. Foto: Thinkstock

Patatas bravas

Takzvané „divoké“ nebo „odvážné“ brambory jsou velmi pikantní, někdy řádně pálivou chuťovkou. Patří spíš mezi tzv. „tapas“ – malá jídla podávaná zdarma ke skleničce vína či piva. Jsou to smažené brambory nakrájené na menší kousky, které jsou přelité tomatovou omáčkou s česnekem, chilli, tymiánem a cukrem. K jejich pozření je třeba malý kus osobní statečnosti, od čehož patrně pochází název této dobroty.

Toto je několik malých příkladů známých, oblíbených a jednoduchých jídel španělské kuchyně. Pojedete-li do Španělska, nebojte se v jídle experimentovat. V restauracích si například nechte doporučit jejich denní nabídku nebo požádejte o místní specialitu. Vybírejte si typické španělské restaurace, které leží mimo dosah pláží a turistických center. Jen tak poznáte pravou španělskou atmosféru a ochutnáte opravdové místní speciality – a kromě toho i ušetříte.

Buen provecho – dobrou chuť!

Autor: Michal Bernard

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky česnek víno restaurace Španělsko olivový olej maso rajče pokrm brambor španělská kuchyně

Návrhy pro vás

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Ryby a mořské plody

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Ryby a mořské plody

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu


Přečtěte si také

Novinky
Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Novinky
Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Sladké
Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Sladké
Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Maso

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

První návštěva po 16 měsících. Čech držený ve Venezuele dostal dopisy od rodičů a poslal vzkaz Záhadná smrt elitního biatlonisty: Na obličeji měl v době skonu kyslíkovou masku Násilnou smrt na Ostravsku prověřují kriminalisté. Podezřelého zadrželi

prima-zeny

Vánoce slavných 2025: Kotek na skok na farmě, Kavalčík se synem a Řehořková ve Vídni Josef Maršálek popsal, jak stráví Štědrý den. Dárky si u nich doma už dávno nedávají Z farmy Vojty Kotka až do betléma. Vyzkoušejte se ve velkém ovčím kvízu

prima-zoom

Vnímá vás kočka jako rodiče nebo jako kotě? Zdrogovaný vrah dostal 50 let vězení, v Česku to nemá obdoby. Kónya detailně popsal, jak zabil svého otce Město pohlcené džunglí mělo 900 000 obyvatel. Jeho skutečný rozsah odhalil až laser

prima-fresh

Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

prima-cool

4 nejlepší nové hry na vánoční volno Další únik traileru Spider-Mana 4 První trailer Avengers 5 byl oficiálně vydán v nejlepší kvalitě. Podívejte se na návrat Kapitána Ameriky

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jak se chovat u vánočního stolu aneb štědrovečerní etiketa Proč se líbat pod jmelím? Vánoční legendy o lásce a štěstí Vánoční tradice: Jak věštit z jablka a proč mít seno pod stolem?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.