Novinky na trhu: víno, šunka a sladké osvěžení

Tři tipy na nové produkty, které se vám budou stopro hodit? Určitě! Víno na posezení s přáteli, šunka jako ideální chuťovka a zmrzlina jako správné osvěžení!

Nejlepší společník na letní akce? i heart Chardonnay

Teplý večer, blízcí přátelé, skvělé jídlo a dobrá hudba. K dokonalosti už schází jen výborné pití. Nevíte ale, po čem sáhnout? Osvěžující i heart Chardonnay je perfektní volbou pro pohodové akce pod širým nebem. Můžete si ho vychutnat s partou přátel, ale hodí se také k romantickému posezení ve dvou. Pokud vyrážíte na grilovačku, neváhejte vzít jednu lahev se srdcem s sebou jako pozornost pro hostitele.

Přivoníte-li ke sklence, ucítíte ananas a také lehký podtón broskve. Při prvním doušku se vám na jazyku rozvine příjemně ovocná chuť s jemnou kyselinkou a středně dlouhou dochutí. Zelenkavá barva se zlatými odlesky ladí s originálním designem lahve.

Jahodová a borůvková ZMRZKA od Hollandia

Svěží, lehká, lahodná, božská… Vaše chuťové pohárky si právě podmanila nová ZMRZKA od české mlékárny Hollandia. Perfektně vyváženou chuť dodává této novince příjemně nakyslý jogurt s prospěšnými kulturami BiFi, voňavé a slaďoučké jahody nebo borůvky a hořká křupavá poleva. Tato česká mlékárna známá svými fenomenálními Selskými jogurty vyslyšela prosby zákazníků a již třetí sezoónu vyrábí také zmrzliny na špejli.

Sametová šunka

První myšlenka přijít s novým projektem se objevila již začátkem tohoto roku. Impulzem byla skutečnost, že v listopadu slaví Česká republika 30. výročí „sametové revoluce“, která proběhla v listopadu 1989. Odtud také pochází název nové šunky, která bude hlavním bodem zájmu celého projektu. Sametová šunka Váhala svou kvalitou a jemnou chutí symbolizuje revoluci z roku 1989, jejíž průběh je také označován jako sametový.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty