Speciály

Tradiční i nevšední recepty na oblíbené karbanátky s masem i bez

Karbanátky jsou báječná věc. Jsou rychle hotové a můžete je s sebou zabalit na cesty, chutnají totiž dobře i zastudena. Klasicky se připravují z mletého masa, ale neméně dobré jsou i bez masa, připravené z různé zeleniny nebo luštěnin.

Na karbanátky lze využít jakýkoli druh masa – vepřové, hovězí, jehněčí i drůbeží, skvělé jsou i karbanátky rybí, které budou chutnat i dětem. Maso navíc nemusí být úplně libové, trocha tuku zaručí šťavnatost.

"Karboše" v různém provedení si můžou dopřát i vegetariáni nebo ti, kteří nemusí jíst maso každý den. Křupavé placičky s vláčným vnitřkem lze připravit z různých druhů zeleniny, obilovin nebo luštěnin. Servírujte je se šťouchanými bramborami, salátem nebo je použijte jako základ burgeru.

Vyberte si z našich receptů a udělejte si pořádnou mísu karbanátků:

Recepty