Suroviny
- hladká mouka 240 g
- kukuřičná mouka 100 g
- estragon (sekaný ) 2 lžičky
- vejce 1 ks
- olivový olej 3 lžíce
- voda 50 ml
- krůtí mleté maso 200 g
- hladká mouka (na pomoučení)
Postup přípravy
- Obě mouky prosejte do mísy a promíchejte s estragonem. V jiné míse prošlehejte vejce s olejem a vodou. Přidejte maso, promíchejte, vlijte k moukám a zpracujte hladké těsto. Pokud se příliš lepí, poprašte ho moukou a uložte na chvíli do lednice.
- Troubu předehřejte na 180 °C, plech vyložte pečicím papírem.
- Těsto vyjměte, vyválejte na lehce pomoučené ploše na plát silný zhruba 5 mm, vykrájejte libovolné tvary, skládejte je na plech a pečte v předehřáté troubě dozlatova, zhruba 10–15 minut.