VE VARU: Bruschetta s telecími plátky a karamelizovanou cibulí podle Marca Giampaoliho

Moje hodnocení
4x

V jedenáctém dílu kulinární Show Ve varu se šéfkuchař Marco Giampaoli zaměřil na italské antipasti neboli předkrmy. Podle jeho receptu můžete vyzkoušet luxusní bruschettu s telecím masem a omáčkou z cibule, kapar a petžele.

2 porce
20 minut
italská

Suroviny

Postup přípravy

  1. Na olivovém oleji orestujte na plátky nakrájenou cibuli, přidejte sůl, pepř a cukr. Jakmile se začne cibule připalovat na pánvi, přlijte vývar nebo vodu, počkejte, až se tekutina vyvaří, poté přidejte brandy a vypalte alkohol, nechte vyvařit. Cibuli smíchejte v misce s nadrobno nakrájenými kapary, petrželí a hořčicí.
  2. Krajíc chleba opečte na olivovém oleji dozlatova, na něj naneste cibuli, naskládejte na tenké plátky nakrájenou telecí kýtu, okurky cornichon, salát frisee, pokapejte olivovým olejem a osolte. Servírujte okamžitě.
  • PRIMA TIP: Podrobné recepty z pořadu VE VARU najdete pohromadě ZDE
  • Celé epizody pořadu VE VARU můžete shlédnout na prima+ ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Marco Giampaoli


Přečtěte si také

Recepty