Předkrmy a chuťovky VE VARU: Bruschetta s telecími plátky a karamelizovanou cibulí podle Marca Giampaoliho
Maso Alsaský šukrut – vydatný pekáček s vepřovým kolenem, klobásou a kysaným zelím z restaurace Babiččina Beseda
Předkrmy a chuťovky 10 Šneci z listového těsta s anglickou slaninou a špenátem – perfektní chuťovka na adventní večírky
Vegetariánské Dýňové risotto s pečenou dýní, dýňovými semínky a stracciatellou podle Radka Davida z Vinografu
Maso Alsaský šukrut – vydatný pekáček s vepřovým kolenem, klobásou a kysaným zelím z restaurace Babiččina Beseda
Vegetariánské Dýňové risotto s pečenou dýní, dýňovými semínky a stracciatellou podle Radka Davida z Vinografu
Předkrmy a chuťovky 10 Šneci z listového těsta s anglickou slaninou a špenátem – perfektní chuťovka na adventní večírky
Vegetariánské Dýňové risotto s pečenou dýní, dýňovými semínky a stracciatellou podle Radka Davida z Vinografu