Prima FRESH

Užijte si kulinární výlet do Mexika díky restauraci Chile y Limón!

Pestrobarevné a chutné jídlo, které vás přesune rychlostí světla do Mexika, to je autentická restaurace v Praze na Smíchově, kde vaří jen z těch nejkvalitnějších surovin.

Na výběr máte ze široké škály pravých mexických pokrmů: Nachos, Burrito, Quesadilla, Gorditas, Taco, Bowl Mexicano – misky naplněné rýží, masem dle vašeho výběru, zeleninou, guacamole a omáčkami. Díky službě Dáme jídlo si můžete užít pravou mexickou fiestu v pohodlí domova!

My jsme si vybrali skvěle ochucenou Quesadillu Carnitas s vepřovým masem (169 Kč). Pšeničná tortilla zapečená s fazolovou pastou, sýrem, vepřovým masem a omáčkou salsa verde. Vyzkoušeli jsme i variantu Quesadilla Pollo s kuřecím masem (169 Kč). Záleží jen na tom, který druh masa preferujete, obě varianty jsou nepálivé.

Mezi kolegy je velmi oblíbené Buritto Vegetarianos (145 Kč) – pšeničná tortilla plněná fazolovou pastou, rýží, sýrem, výbornou grilovanou zeleninou, guacamole a omáčkami… Prostě delikatesa z kvalitních čerstvých surovin! Na zkoušku jsme sáhli po klasickém Buritto Pollo s kuřecím masem (145 Kč), které bylo rovněž vynikající, plné jedinečných chutí a neskutečně šťavnaté.

Do své objednávky můžete přiobjednat i nachos, třeba k nějakému skvělému filmu, který si večer pustíte. U většiny jídel si lze vybrat z varianty vepřové, kuřecí, vegetariánské, hovězí. Součástí mexické kultury a povinnou součástí je i ochutnání jejich skvělých Margaritas, které si též můžete objednat.

Chile y Limón

  • Lidická 313/33, Praha 5 – Smíchov

Vyberte si i z dalších restaurací z nabídky Dáme jídlo

Autor článku

Prima FRESH

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Vybíráme pro Vás ty nejzajímavější restaurace z nabídky Dáme jídlo. Inspirujte se našimi prověřenými tipy a objednejte si domů hostinu bez práce.


Přečtěte si také

Recepty