Milujeme dobré maso

Uzený jazyk s křenovou vejmrdou podle restaurace Kantýna

Moje hodnocení
5x

V pražské restauraci Kantýna podávají zabijačkové chuťovky připravené jako jednohubky. Zkuste třeba geniální spojení uzeného jazyka se sladko-pikantní vejmrdou.

4 porce
30 minut
česká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Uzený jazyk ohřejte v páře a oloupejte ho.
  2. Jablka nastrouhejte a pokapejte citronovou šťávou – díky tomu nezhnědnou. Přistrouhejte čerstvý křen a promíchejte.
  3. Jazyk nakrájejte na plátky. Podávejte s vejmrdou, ozdobené řeřichou.

Milujeme dobré maso

V restauracích a prodejnách, které spadají pod gastronomickou skupinu Ambiente, pracují s masem rádi. A o své znalosti a recepty se nebojí podělit. Na webu www.milujemedobremaso.cz najdete zajímavé články o mase i návody, jak ho nejlíp připravit, od špičkových kuchařů z Lokálu, Naše maso, Kantýny, Kuchyně a dalších podniků Ambiente.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Milujeme dobré maso


Přečtěte si také

Recepty