Těstoviny s uzeným masem, medvědím česnekem a brynzou

Moje hodnocení
2x

Tohle jídlo je inspirované tradičními slovenskými haluškami, ale příprava je mnohem jednodušší a rychlejší. Místo pracného těsta použijte kvalitní těstoviny. Dochucení ovčí brynzou, sladkým hráškem a výrazným medvědím česnekem vnese na váš talíř závan jara.

4 porce
20 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvařte v dobře osolené vodě a sceďte.
  2. Rozehřejte pánev, přidejte slunečnicový olej, uzené maso a orestujte. Přidejte zakysanou smetanu, brynzu a krátce provařte. Přidejte těstoviny, hrášek a dobře promíchejte.
  3. Naservírujte na talíř, přidejte pesto z medvědího česneku a ozdobte pažitkou.

Vyzkoušejte i recept na pravé spaghetti carbonara podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Adriana


Přečtěte si také

Recepty