reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Slovenská fazuľová polévka s rezancami
Autor: L.A. CREATIVE FOOD Slovenská fazuľová polévka s rezancami

Slovenská fazuľová polévka s rezancami

Hodnoceno: 4x
I na Slovensku je fazolačka velmi oblíbená. Různé druhy fazolí, dále brambory a navíc ještě domácí nudle – víc už si od sytých přesnídávkových polévek nemůžeme přát. Snad jen jednoduchost přípravy, a to je tady také splněno!
do 30 minut
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Cibuli nakrájejte nadrobno a v hrnci ji osmažte v rozehřátém sádle. Posypte paprikou a moukou, nechte krátce zapražit, zalijte vodou, vsypte oloupané nakrájené brambory a uvařené fazole a vše uvařte doměkka. Dochuťte solí a pepřem.
  2. Nudle dejte do misek a přelijte polévkou.

PRIMA TIP: V polévce můžete spolu s bramborami a fazolemi uvařit i trochu nadrobno nakrájené nebo nastrouhané kořenové zeleniny.

Slovenská fazuľová polévka s rezancami
Autor: L.A. CREATIVE FOOD Slovenská fazuľová polévka s rezancami

Skvělé recepty z tradiční slovenské kuchyně najdete v aktuálním čísle časopisu Prima FRESH: 

Jarní číslo časopisu Prima FRESH 2020

Přivítejte jaro s novým číslem časopisu Prima FRESH!

reklama

Související témata: fazolová polévka , fazole , Polévky , Slovenská kuchyně

reklama