Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Jahodové muffiny z rýžové mouky

12 porcí
do 1 hodiny
Jahodové muffiny z rýžové mouky
Jahodové muffiny z rýžové mouky Autor: archiv blog.KitchenAid.cz
Sezonu čerstvých a voňavých jahod je potřeba si užít do sytosti! S tímto receptem si oblíbené muffiny mohou dopřát i ti, kteři se vyhýbají lepku.
Reklama


Reklama

Postup

  1. Do misky kuchyňského robota vsypte mouku s kypřicím práškem. Přidejte vejce, olej, vanilkový extrakt, stevii a špetku soli.
  2. Vše postupně důkladně promíchejte. V průběhu míchání postupně přilévejte mléko a míchejte do té doby, dokud vznikne hladké těsto.
  3. Na závěr přidejte do těsta na kousky nakrájené jahody a těsto pak jen lehce promíchejte.
  4. Formu na muffiny snadno vymažte kokosovým olejem a těsto rozdělte lžící do formiček. Pečte v troubě vyhřáté na 180 stupňů asi 30 minut
Reklama

Recept připravila a Michaela Šupáková z blogu "Cookingwithsusa" více receptů najdete na blog.kitchenaid.cz.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama