Suroviny
- fenykl 2 bulvy
- červená cibule (menší ) 1 ks
- pistácie 2 lžíce
- kopr 3 snítky
Zálivka
- olivový olej 60 ml
- citronová šťáva z 1/2 citronu
- med 1 lžička
- sůl
- pepř
Článek
20 receptů na saláty, které servírujte jako hlavní jídlo
Léto je období, kdy máme přirozeně chuť na lehčí pokrmy plné zeleniny a k večeři si rádi děláme oblíbené saláty. Pokud je ale servírujeme jako hlavní jídlo, měly by kromě...
Postup přípravy
- Fenykl ideálně pomocí struhadla nastrouhejte na velmi tenké plátky.
- Cibuli oloupejte a také nakrájejte na tenké plátky a vše vložte do mísy
- Pistácie a snítky kopru nasekejte nahrubo a přidejte k fenyklu a cibuli.
- Smíchejte všechny ingredience potřebné pro vytvoření zálivky a přelijte přes salát a dobře promíchejte. Ihned podávejte.