redakce Prima FRESH

Chlebíčky s prosciuttem a melounem

Moje hodnocení
10x

Meloun jako ozdoba chlebíčků? Netradiční, ale famózní! Po těchto obložených chlebíčcích se jen zapráší. Originální varianta oblíbené pochoutky je rychle hotová a překvapí zajímavým spojením chutí.

1 porce
10 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Menší chléb nebo bagetu nakrájejte na tenké plátky.
  2. Na takto připravené pečivo namažte žervé nebo jiný smetanovo-tvarohový sýr.
  3. Poté ozdobte okurkou, prosciuttem a navrch položte tence ukrojený meloun.
  4. Chlebíčky posypte sezamem a přidejte koriandr nebo petržel.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty