Prostřeno: Piškotová roláda s čokoládovým krémem

Moje hodnocení
20x

Hosté dostali rolády dvě – tmavou a ze včerejška uleželou čokoládovou a světlou, připravenou ve středu.

5 porcí
30 minut

Head

Krém

Postup přípravy

  1. Rozdělíme si vejce a z bílků si vyšleháme tuhý sníh. Cukr se žloutky vyšleháme do pěny, přidáme trochu teplé vody, mouku, a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh. Těsto dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme deset minut na 180°C. Necháme vychladnout a mezitím si připravíme krém.
  2. Krém: Všechny ingredience smícháme dohromady a vyšleháme do hladkého krému. Krémem potřeme vychladlou roládu, zabalíme a roládu potřeme krémem i navrchu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty