Líčka udusíme doměkka na šalotce a vychladíme, přidáme nasekanou pažitku a vytvarujeme kuličky, které obalíme klasicky v trojobalu a usmažíme dozlatova.
Kančí hřbet očistíme a porce opečeme na olivovém oleji zprudka ze všech stran, dopečeme 5 minut v troubě při 180°C a necháme odpočívat pod folií na talíři.
Květák uvaříme ve vodě a rozmixujeme s máslem na jemné pyré, jednu růžičku necháme zvlášt syrovou na dekoraci, tenké plátky ochutíme vinným octem a olivovým olejem.
Kedlubnu na krájíme na tenké plátky, které lehce spaříme osolené v másle, listy si necháme na dekoraci.
Šalotku nakrájíme na kostičky, orestujeme dozlatova na olivovém oleji,přidáme med, hořčici, opět krátce orestujeme, zastříkneme vývarem, svaříme na třetinu a omáčku zahustíme vychladlým máslem.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.