Roman Grigar nevaří a jí po restauracích

Hotový vývar - Prostřeno! S29 (129)

Roman (31) vystudoval střední průmyslovou školu, obor automatizace, kde získal maturitu. Pracoval jako programátor, fitness trenér, výživový poradce a dělník na mostech.

Občas si potřebuje psychicky odpočinout a má rád manuální práci, a tak proto občas dělá dělníka. Nyní pracuje jako manažer u jedné značky doplňků výživy a jako výkonný ředitel druhé značky. Je svobodný a má od února čerstvý vztah. Do pořadu ho přihlásila jeho sestra, protože doma nemá ani stůl a nevaří – jí po restauracích. Nyní někdy vaří přítelkyně. On miluje výzvy a jídlo určitě připraví a pokusí se si dát záležet, i když to nebude nic moc složitého.

S výhrou vůbec nepočítá, a pokud by se to náhodou stalo, tak by ji rozdělil mezi soutěžící, a to rovnoměrně nebo podle toho, jak se budou chovat. Proč si vybral toto menu? Dezert si vybral, protože ho kdysi dělal, když chtěl zamachrovat před holkou a povedl se. A anglické rohlíky proto, že je jeho persona s tímto jídlem spojovaná. Zábava bude mírně sportovní s velkou odměnou.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Ve volném čase rád cvičí, věnuje se psovi a cestuje. Práci řadí také mezi své koníčky.

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je pohodář, kterého nejde v mnoha věcech brát vážně. Miluje lidem s vážným výrazem v obličeji nakukávat nesmysly.

Proč se přihlásil: Do pořadu ho přihlásila jeho sestra, protože doma nemá upřímně ani stůl a nevaří – jí po restauracích. Nyní někdy vaří přítelkyně. On miluje výzvy a jídlo určitě připraví a pokusí se si dát i záležet, i když to nebude nic moc složitého.

Co od soutěže očekává: Těší se na zábavu, poznání nových lidí, které, jak doufá, bude dostávat do rozpaků. Očekává, že toto se stane dílem, které se bude sdílet na sociálních sítích a budou vznikat meme.

Co by udělal s výhrou: S výhrou vůbec nepočítá, a pokud by se to náhodou stalo, tak by ji rozdělil mezi soutěžící, a to rovnoměrně nebo podle toho, jak se budou chovat.

Vztah k vaření: Miluje jídlo, ale k vaření skoro žádný vztah nemá.

Zajímavá historka z vaření: Historku nemá, ale určitě vznikne při natáčení.

Co nejraději vaří: Nejraději na jídlo chodí a doma nic nepřipravuje.

Co jí: Má rád vše.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Jí vše kromě drceného máku.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří anglický rohlík, poke, kebab a pizza.

Alergie: Alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí, když jsou na talíři malé porce. Upřednostňuje kvantitu jídla a rád se nají pořádně.

Motto: Nemá motto, kterým by se v životě řídil

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Stáhněte si svoji aplikaci Prima Zone na Google Play nebo v Apple Store.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty