redakce Prima FRESH

Polina Chmilevskaja se cítí jako babička v těle mladé ženy

Prostřeno! S30 (115)

Polina (28) studovala na ČVUT architekturu a stavitelství, ale nenapsala bakalářskou práci. Začínala pracovat v různých fastfoodech.

Dále pak při studiu pracovala jako technik, kde vytvářela různé výkresy pro různé části stavby od betonáže, bednění k rekonstrukci atd. Nyní je konstruktérka nábytku, vytváří výkresy, podle kterých robot sestaví nábytek. Pracuje v německé firmě, kde je většina klientů z Německa, ale vyrábí i v Česku.

Její rodiče a bratr žijí v Rusku a část její rodiny je na Ukrajině. V České republice má manžela, se kterým tvoří pár tři roky a svatbu měli před rokem a půl. Do pořadu se přihlásila, aby měla možnost poznat nové lidi a jejich způsoby vaření. Pokud by vyhrála, tak by jela s manželem na dovolenou – asi za rodinou do Ruska. Menu seskládala z jídel, která má ráda, během zábavy se budou zdobit háčkované hračky.

Koníčky, zájmy: Ve volném čase ráda háčkuje a maluje. Baví ji vaření a ráda poznává Česko.

Charakter: Sama sebe neumí popsat. Ale asi by o sobě řekla, že je otevřená a přátelská, ale umí se i zabavit sama. Občas by o sobě řekla, že je babička v těle osmadvacetileté ženy.

Proč se přihlásila: Do pořadu se přihlásila, aby měla možnost poznat nové lidi a jejich způsoby vaření.

Co od soutěže očekává: Těší se na pět skvělých večeří s přátelskou atmosférou.

Co by udělala s výhrou: Pokud by vyhrála, tak by jela s manželem na dovolenou – asi za rodinou do Ruska.

Vztah k vaření: Vaření ji baví, ale nesmí to být každý den několik jídel.

Zajímavá historka z vaření: Jednou pekla bábovku na Velikonoce – byla kynutá z droždí a připravovala ji tři dny... Bohužel to dopadlo tak, že to nešlo ani nakrájet, jak to bylo tvrdé, a použila to pak jen jako dekoraci.

Co nejraději vaří: Ráda peče maso a připravuje jídla v troubě.

Co jí: Má ráda zeleninu, maso, ovoce a sladké a slané pochoutky.

Co nejí, co by nikdy neochutnala: Nejí brokolici, játra a hráškovou polévku.

Nikdy by nesnědla něco, co by od pohledu vypadalo špatně (prošlé nebo zapáchající jídlo s nepřirozenou barvou).

Nejoblíbenější jídlo: Nejraději má brambůrky, v Česku jí moc chutnají hovězí líčka na červeném víně a guláš. Z ruské kuchyně má ráda pelmeně, vareniky, chebureky a sushi na ruský způsob.

Alergie: Má alergii na brokolici a na barvu na vlasy.

Co u stolu nesnáší: Při stolování jí vadí hlasité mlaskání.

Motto: V životě se řídí mottem: „Manévr musí být rychlý a jistý.“

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 16:50 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Stáhněte si svoji aplikaci Prima Zone na Google Play nebo v Apple Store.

Soutěžní menu:

redakce Prima FRESH

Autor článku

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů