Letošní jaro startuje o něco dříve, než jsme zvyklí. Proto máme radost, že vám můžeme představit nové číslo časopisu Prima FRESH už 13. března, kdy ho najdete v prodeji v široké obchodní síti. Najdete v něm velkou porci inspirace pro jarní dny i pro velikonoční svátky.
Osvěžte svůj jarní receptář s novým číslem časopisu Prima FRESH
Nevím, jak vy, ale já si výhodu čtyř ročních období docela užívám. Zasněžená krajina a tváře štípající od mrazu mají něco do sebe, přesto se každoročně nemohu dočkat chvíle, kdy se příroda začíná probouzet. Jaro je opravdu časem znovuzrození a já si ho přivolávám snad už od ledna, kdy si začínám domů kupovat tulipány a narcisky. A také připravuji jarní číslo časopisu :).
Po výživném masopustu a zabijačkách přichází odlehčený postní čas a po něm už hlavní svátek jara – Velikonoce. Tentokrát jsme se podívali po světě a vybrali jsme pro vás zajímavé recepty, které nechybí na sváteční tabuli v různých koutech planety. K jaru patří i masové pečínky, kterým jsme věnovali větší prostor, a které originálně rozšíří váš domácí repertoár. Z krásné nové kuchařky od Florentýny, jež je celá věnovaná jaru, jsme vybrali pár receptů, které opravdu stojí za vyzkoušení.
Nechybí ani další hosté… Zdeněk Pohlreich představuje klasické recepty, z kterých zvládnete poskládat celé menu. O sladkou nálož nových receptů se podělila sympatická Veronika „Besky“ Beskydiarová a britský šéfkuchař Jamie Oliver nabízí středomořská jídla z pěti ingrediencí, která zvládne uvařit každý.
Ponořili jsme se také do tajů barevné a voňavé turecké kuchyně, obzvláště nás baví jejich způsoby použití zeleniny, které jsou velmi inspirativní. A i když se zdá, že houby nejsou zrovna jarním tématem, našli jsme velmi zábavné a výtečné recepty z hub, které se dají pěstovat a jsou tudíž v obchodech k mání celoročně.
Využijte sílu jarních ingrediencí a vyzkoušejte něco nového, zdravého a zeleného!
Přeji vám jaro plné nových začátků a zážitků.
Vaše Klára Michalová
P.S.: Pokud vás některý recept zaujme a doma si ho uvaříte, nezapomeňte jeho fotku sdílet s námi na Instagramu @primafresh a obrázek označte hashtagem #primafresh. Nebo nám obrázek pošlete na mail: fresh@iprima.cz, kam nám můžete napsat i jakékoli jiné postřehy a nápady.
Objednejte si roční předplatné jen za 299 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a k tomu dárek v hodnotě 300 Kč dle vlastního výběru.
Více informací o předplatném najdete zde:
šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH