Osvěžte svůj jarní receptář s novým číslem časopisu Prima FRESH

Letošní jaro startuje o něco dříve, než jsme zvyklí. Proto máme radost, že vám můžeme představit nové číslo časopisu Prima FRESH už 13. března, kdy ho najdete v prodeji v široké obchodní síti. Najdete v něm velkou porci inspirace pro jarní dny i pro velikonoční svátky.

Nevím, jak vy, ale já si výhodu čtyř ročních období docela užívám. Zasněžená krajina a tváře štípající od mrazu mají něco do sebe, přesto se každoročně nemohu dočkat chvíle, kdy se příroda začíná probouzet. Jaro je opravdu časem znovuzrození a já si ho přivolávám snad už od ledna, kdy si začínám domů kupovat tulipány a narcisky. A také připravuji jarní číslo časopisu :).

Po výživném masopustu a zabijačkách přichází odlehčený postní čas a po něm už hlavní svátek jara – Velikonoce. Tentokrát jsme se podívali po světě a vybrali jsme pro vás zajímavé recepty, které nechybí na sváteční tabuli v různých koutech planety. K jaru patří i masové pečínky, kterým jsme věnovali větší prostor, a které originálně rozšíří váš domácí repertoár. Z krásné nové kuchařky od Florentýny, jež je celá věnovaná jaru, jsme vybrali pár receptů, které opravdu stojí za vyzkoušení.

Nechybí ani další hosté… Zdeněk Pohlreich představuje klasické recepty, z kterých zvládnete poskládat celé menu. O sladkou nálož nových receptů se podělila sympatická Veronika „Besky“ Beskydiarová a britský šéfkuchař Jamie Oliver nabízí středomořská jídla z pěti ingrediencí, která zvládne uvařit každý.

Ponořili jsme se také do tajů barevné a voňavé turecké kuchyně, obzvláště nás baví jejich způsoby použití zeleniny, které jsou velmi inspirativní. A i když se zdá, že houby nejsou zrovna jarním tématem, našli jsme velmi zábavné a výtečné recepty z hub, které se dají pěstovat a jsou tudíž v obchodech k mání celoročně.

Využijte sílu jarních ingrediencí a vyzkoušejte něco nového, zdravého a zeleného!

Přeji vám jaro plné nových začátků a zážitků.

Vaše Klára Michalová

P.S.: Pokud vás některý recept zaujme a doma si ho uvaříte, nezapomeňte jeho fotku sdílet s námi na Instagramu @primafresh a obrázek označte hashtagem #primafresh. Nebo nám obrázek pošlete na mail: fresh@iprima.cz, kam nám můžete napsat i jakékoli jiné postřehy a nápady.

Objednejte si roční předplatné jen za 299 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a k tomu dárek v hodnotě 300 Kč dle vlastního výběru.

Více informací o předplatném najdete zde:

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty