Karel Frýd by nikdy nesnědl květák a fazolky

Prostřeno! S29 (10)

Karel (38) se vyučil jako kuchař. Pracoval jako trenér FK Viktoria Žižkov (kondiční trenér), AC Sparta Praha Futsal (kondiční trenér), Florbal Chodov (kondiční trenér) nebo u České reprezentace žen pozemního hokeje.

Nyní je kondiční specialista a osobní trenér, má přezdívku Plyšák. Jeho život je skvělý od roku 2019, kdy se mu narodil syn Kubík. Poté se mu v roce 2022 narodila ještě dcera Emička. V roce 2023 si vzal dle vlastních slov nejlepší ženskou na světě – Lenku. Nejdřív celé přihlášení do soutěže bral jako vtípek, ale postupem času nabídku přijal. A jelikož je hodně soutěživý, tak jde bojovat. Těší se na, že v sobě najde toho kluka jako na učilišti, když se učil vařit, a předvede něco, co lidem vyrazí dech. Ne všichni fitness lidé musí vařit striktně podle diet, jde to i jinak. To se bude snažit ukázat.

Pokud by vyhrál, tak by pořídil místním dobrovolným hasičům nové vybavení, které potřebují. Jako zábavu si připraví hasičskou stanici vedle domu – bude to soutěž v oblékání a sjezdu po tyči na čas. Toto menu si vybral, protože doma vaří jen jeho žena a on chce ukázat, že to také umí a dokáže nejen všechno sníst. A také si ho vybral proto, že jeho děti milují všechny ingredience, ze kterých bude vařit.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Miluje sport a pohyb. Byl tak od dětství vychovávaný a nyní se snaží vést i své děti touto cestou. Jako malý hrál hokej a zůstalo mu to doposud. Jako brankář je součástí týmu Martina Dejdara, a to HC Olymp Praha. S týmem pomáhají formou hokejové exibice dětem a baví lidi a publikum.

Charakter:
Sám sebe neumí popsat.

Proč se přihlásil:
Nejdřív to bral jako vtípek, ale postupem času nabídku přijal, a jelikož je hodně soutěživý, tak nabídku přijal a jde bojovat.

Co od soutěže očekává:
Těší se, že v sobě najde toho kluka jako na učilišti, když se učil vařit, a předvede něco, co lidem vyrazí dech. Ne všichni fitness lidé musí vařit striktně podle diet, jde to i jinak. To se bude snažit ukázat.

Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by pořídil místním dobrovolným hasičům nové vybavení, které potřebují.

Vztah k vaření:  
Miluje se na vaření dívat, ochutnávat a dávat prázdné talíře do myčky.

Zajímavá historka z vaření:
Má jednu takovou speciální zástěru, ale to by raději nevytahoval.

Co nejraději vaří:
Nejraději vaří vše – baví ho grilování, to je u nich doma jeho práce. Normální jídla vaří jeho žena, ale vaří je skvěle.

Co jí:
Má rád vše a miluje maso.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí a ani by nesnědl květák a fazolky.

Nejoblíbenější jídlo:
Mezi jeho oblíbená jídla patří grilované maso, italská kuchyně a řízky.

Alergie:
Nemá žádnou alergii na potraviny.

Co u stolu nesnáší: 
Při společném jídle mu vadí lež a pomluvy.

Motto:  
V životě se řídí mottem: „Pot šetří krev.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty