Josef Koudelka rád vaří a jídlo rozdává

Konzerva - Prostřeno! S29 (98)

Josef (29) vystudoval střední školu, kterou zakončil maturitou – obor analýza potravin, chemik/laborant.

Pracuje jako manažer známých osobností. Spolupracoval například s Agátou Hanychovou. Nejcennější je mu jeho rodina – rodiče a sourozenci – bratr a sestra. Je svobodný a nemá děti. Za jeho účast v pořadu může kamarádka Andrea Pomeje, která s tímto nápadem přišla. Často spolu řeší jídlo a vaření a Josef pořad sleduje a má ho rád. Je to vlastně jediný pořad, do kterého by kdy šel. Pokud by vyhrál, tak by chtěl peníze věnovat někomu, kdo by je potřeboval – nejblíž mu jsou onkologicky nemocné děti, takže asi tam. Jako zábavu udělá odezírání ze rtů. Toto menu si vybral, protože to bylo první, které ho napadlo. Chutná jeho nejbližším a chtěl by ho vařit pořád dokola.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Jeho práce je zároveň i jeho koníčkem. Ve volnu tráví čas rád s rodinou na Moravě nebo doma s přáteli. Rád a často chodí na tetování.

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je introvertní extrovert, co by se pro ostatní, na kterých mu záleží, rozdal. Je šťastný, když jsou šťastní ti nejbližší. Rád pomáhá, kde je potřeba. Obklopuje se dobrými lidmi, kteří ho v životě posouvají dál, učí je jinému pohledu na svět a může jim vždy věřit. Má rád své soukromí, to nejcennější si nechává pro sebe.

Proč se přihlásil: Za vše může jeho kamarádka Andrea Pomeje, která s tímto nápadem přišla. Často spolu řeší jídlo a vaření a Josef pořad sleduje a má ho rád. Je to vlastně jediný pořad, do kterého by kdy šel.

Co od soutěže očekává: Těší se na příjemný zážitek, pár milých večerů a doufá v partu zábavných a něčím inspirujících lidí. Rád si odnese nové zkušenosti.

Co by udělal s výhrou: Pokud by vyhrál, tak by chtěl peníze věnovat někomu, kdo by je potřeboval – nejblíž mu jsou onkologicky nemocné děti, takže asi tam.

Vztah k vaření: K vaření má vztah od dětství, kdy společně se sourozenci vařil s maminkou, která je vše učila. Vaření je pro něj přirozené. Vaří každý den i přes to, že většinou co uvaří, sám nejí. Co uvaří, rozdá.

Zajímavá historka z vaření: Každé vaření je taková historka – nic záživného ale s vařením nemá. Jednou, když pekl v nové troubě, tak spustil požární alarm a vyjeli hasiči.

Co nejraději vaří: Rád připravuje zeleninové, krémové polévky, maso, zeleninu a rád peče domácí pečivo.

Co jí: Stravu si hodně hlídá, protože před nějakým časem vážil 110 kg a podařilo se mu zhubnout asi o 40 kg, takže jí hlavně zeleninu, kuřecí maso a polévky.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí maso kromě kuřecího, sterilovanou zeleninu a ovoce. Nejí ryby, mořské plody, paštiky a majonézy.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří bramborové šišky s máslem a solí a smažený květák.

Alergie: Alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí vulgární vyjadřování, nevhodné chování, mlaskání a hltání.

Motto: V životě se řídí mottem: „Nikdy se nesrovnávej s někým jiným. Vždy se srovnávej jen sám se sebou.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty