Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vyznáte se v sýrech? Máme pro vás slovníček sýrů

Slovníček sýrů

Slovníček sýrů Zdroj: Thinkstock

  • Zavřít
Slovníček sýrů

Slovníček sýrů Zdroj: Thinkstock

Nabídka sýrů v obchodech je opravdu široká a někdy bývá problém vybrat ten správný. Ve specializovaných obchodech, které nabízejí pouze sýry, vám školený personál poradí, ale co když nakupujete v supermarketu? Pak se vyplatí mít alespoň základní přehled, který vám pomůže při rozhodování.

Seznam.cz banner

Například podle tvrdosti se sýry dělí na čerstvé, měkké, plísňové, polotvrdé, tvrdé a tavené.

Podle způsobu srážení mléčných bílkovin můžete vybírat ze sýrů tvarohových, sířených (sladkých – přírodních) a tavených.

Nebo se můžete zaměřit na obsah tuku v sušině. V takovém případě můžete mít sýr vysokotučný, smetanový, plnotučný, tučný, třičtvrtětučný, polotučný nebo nízkotučný. Ale jaký typ sýra k jaké příležitosti zvolit?

Brie: Tento sýr vyniká velmi měkkou krémovou konzistencí a jemnou chutí. Zraje 4–10 týdnů. Brie oceníte jako součást sýrového talíře, k bílému pečivu, do salátů i v teplé kuchyni. Oblíbený je v kombinaci s vínem – vyzkoušejte francouzské Beaujolais nebo suché Rulandské modré.

Brynza: Měkký, míšený a solený sýr, vyráběný z ovčího mléka. Pochází z karpatských zemí – Slovenska, Polska, Rumunska a Ukrajiny. Určitě vám zachutná brynza zapečená se zakysanou smetanou a slaninou jako náplň pečených raných brambor.

Camembert: Měkký sýr krémovité konzistence pocházející ze stejnojmenné vesnice v Normandii patří mezi nejoblíbenější sýry vůbec. Jeho doba zrání je minimálně 3 týdny.

Tip: Camembert Président si nejlépe vychutnáte jako součást sýrového talíře, k bílému pečivu či do salátů. Hodí se k němu lehké, svěží červené víno, k vyzrálému pak calvados nebo cidre.

Gouda: Vyznavači jemné chuti si zajisté pochutnají na goudě, kravském sýru s lehkým oříškovým nádechem. Goudu s pečivem skvěle doplníte například rajčetem nebo červenou paprikou.

Čedar: Jeden z nejrozšířenějších sýrů na světě si vás získá jemnou nasládlou chutí, která se s dobou zrání stává výraznější a ostřejší. Je skvělý na zapékání anebo jen tak na sýrové prkénko.

Comté: Francouzský sýr z oblasti pohoří Jury. Jeho doba zrání je 3–6 měsíců, někdy však i přes 2 roky. Vyznačuje se nenapodobitelnou jemnou chutí. Comté se báječně hodí na přípravu nejrůznějších receptů (spolu s červeným ovocem, hruškami, v salátu nebo jako předkrm) a tvoří také základní ingredienci slavného fondue po způsobu Comté, což je krémová směs comté, suchého bílého vína z Jury a pálenky z višní.

Cottage: Tvarohový sýr s nasládlou chutí. Dá se konzumovat samotný, na sladko s ovocem, na slano s pepřem nebo jako příloha v salátech.

Eidam: Polotučný sýr pocházející z nizozemského města Edam. Je jemné, nepříliš slané chuti a polotuhé konzistence. Doba zrání eidamu se pohybuje od čtyř týdnů až po deset měsíců.

Ementál: Tvrdý sýr s oky, který zraje několik měsíců až let. Má jemnou, lehce nasládlou chuť a vůni po oříšcích. K jeho výrobě se používá střed sýrového bochníku. Tam najdeme ty nejjemnější kousky s nejvýraznější ovocnou chutí. Ementál můžete nabídnout jednak samotný, nebo v kombinaci s pečivem a vínem typu Jura či Savoie.

Gorgonzola: Bílý sýr s modrou plísní, výraznou chutí a jedinečnou vůní. Vyrábí se z plnotučného kravského mléka a obsahuje vysoké množství ušlechtilých bílkovin. Díky jeho výrazné typické chuti a vůni je nezaměnitelný s jinými sýry tohoto typu. Je vhodný při přípravě salátů i do omáček a výborně se hodí ke sladkým červeným vínům.

Jadel: Český pařený ovčí nebo kravský sýr. Aby neztratil svou chuť a nevyschl, ukládá se ve slaném nálevu. Použití v kuchyni se odvíjí od ochucení a konzistence sýra. Čerstvé, přírodní pařené sýry lze použít do salátů, na zapékání a na studené mísy. Uzené a kořeněné varianty si nejvíce vychutnáte jen tak samotné s pečivem.

Kozí sýry s bílou plísní na povrchu: Tento sýr je opravdovým gurmánským zážitkem pro malé i velké. Skvěle chutná jako součást sýrového talíře, v kombinaci s ostřejší rukolou a sladkými brusinkami, ale i samotný.

Kozí sýr čerstvý: Lahodný čerstvý sýr, který je vyráběn z čerstvého kozího mléka. Je lehce stravitelný a osvěží nejen zeleninové saláty, ale skvěle doplní také slané koláče nebo pizzu.

Maasdammer: Tento výrazný tvrdý sýr ocení především milovníci ostřejších chutí. Sýr se vyznačuje ovocným nádechem a děravou texturou. Skvěle se k němu hodí např. hroznové víno nebo jablko. Sladší ovoce pikantnost sýra totiž příjemně vyrovná.

Mozzarella: Mozzarella patří v kategorii čerstvých sýrů v Itálii mezi naprostou špičku. Kromě své čerstvosti, svěžesti a jemnosti se vyznačuje svou bohatou mléčnou chutí. Na výrobu jednoho klasického bochánku Mozzarelly Galbani je použit téměř jeden litr mléka. Svou čerstvost si zachovává díky krátkému procesu výroby. Hodí se do teplé i studené kuchyně. Můžete ji kombinovat s chuťově výraznějšími surovinami, jako je prosciutto, čerstvá zelenina a bylinky, nebo ji využít pro přípravu teplých těstovinových pokrmů a slaných koláčů.

Niva: Kravský sýr s modrou plísní uvnitř. Konzistencí se jedná o poloměkký sýr, který je napodobeninou francouzského ovčího sýra Roquefort.

Parmazán: Italský sýr, který se vyrábí z částečně odtučněného kravského mléka. Jedná se o velice tvrdý sýr výrazné chuti. Zraje 2–3 roky a používá se k přípravě typických italských pokrmů.

Raclette: Švýcarský sýr z kravského mléka, který je typický jemnou ořechovou chutí. Řadí se do skupiny polotvrdých sýrů a používá se k přípravě tradičního pokrmu z rozpuštěného sýra – Raclette.

Roquefort: Vyrábí se z nepasterovaného ovčího mléka. Výrazný bílý ušlechtilý sýr je protkán modrozelenými žilkami, má hladkou a kompaktní strukturu, ale zároveň se rozplývá na jazyku. Mléčné aroma Roquefortu evokuje chuť ořechů, rozinek a je výrazné. Využívá se jako dezertní sýr nebo k přípravě salátů, zálivek atd.

JAK SÝRY SKLADOVAT

Nejlepším způsobem, jak skladovat plísňové sýry, je sýr zabalit do potravinové fólie a uložit do lednice. Do fólie vytvořte několik otvorů, sýr tak bude dýchat a nebude ztrácet na vlhkosti. „Plísňové sýry typu camembert se nejlépe uchovávají ve své dřevěné krabičce. Pro co nejdelší možné uchování sýra camembert jej můžete zmrazit; jen mírně narušíte jeho původní konzistenci a vydrží vám tak co nejdéle“, doporučuje Xavier Thuret, odborník na sýrovou kulturu ze společnosti Président.

„Sýry typu brie doporučuji uskladnit ve vodotěsné plastové nádobě, která v sobě po uložení v lednici vytvoří dostatečnou vlhkost, díky které se zachová čerstvost sýra. Tvrdé sýry (ementál, gouda, čedar, maasdamer) zabalte a utěsněte do potravinářské fólie, čímž se zabrání styku se vzduchem v ledničce,“ dodává Xavier Thuret.

(klam)

Sdílejte článek
Štítky ovoce salát sýr mléko pečivo Roquefort kravské mléko camembert tvrdý sýr Comté

Návrhy pro vás

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Maso

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Maso
Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Polévky
Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Prostřeno!
Prostřeno: Salát z červené řepy s fetou a pečivem

Prostřeno: Salát z červené řepy s fetou a pečivem

Prostřeno!
Prostřeno: Mini cheesecake s ovocem

Prostřeno: Mini cheesecake s ovocem

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka v bylinkové krustě s bylinkovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu a tymiánu

Prostřeno: Vepřová panenka v bylinkové krustě s bylinkovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu a tymiánu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Maso
Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou Maso

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Piráti ve sněmovní izolaci? Rebelující strany se překvapivě zastal Kalousek Korupce na Ukrajině: Zlaté záchody a tašky plné peněz. Klíčovou roli v hrál přítel Zelenského Turek do hrnku, ne do politiky. Demonstranti v Ostravě protestovali proti Motoristům ve vládě

prima-zeny

Sestřička dohlížela na Lukáše Vaculíka: Ježíšmarja, ne! Takhle si ruce myje automechanik Scénář Nočního operatéra se Vaculíkovi líbil hned. Herec si na Vánoce dopřeje kapra i řízek Každá komplikace je vlastně fajn, směje se Vojta Kotek problémům s chráněnými druhy

prima-zoom

Proč tolik lidí nenávidí AI? Adolf Hitler měl malé přirození a chyběl mu testosteron. Kontroverzní nový výzkum se opírá o jeho DNA Únos letadla skončil hromadnou sebevraždou. Hudební skupina tvořená sourozenci byla Sověty podvedena

prima-fresh

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

prima-cool

Nové fotky z Nolanovy Odyssey Nejžhavější romance ovládne Valentýna. Nový trailer ukazuje spalující touhu hvězd Barbie a Euforie Na Arianu Grande se vrhnul fanoušek, zachránila ji slavná herečka. Děsivý moment zachytily kamery

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Tajemství dlouhých zimních večerů: Přástky byly veselé a ne moc mravné... Trik s igelitovým sáčkem může zachránit vadnoucí kapradinu 30 nejkrásnějších adventních přání. Co se píše k adventu?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.