Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Kuchařku pro dceru představuje její máma

Kuchařka pro dceru

Kuchařka pro dceru Zdroj: Smart Press

  • Zavřít
Kuchařka pro dceru

Kuchařka pro dceru Zdroj: Smart Press

„Cesta ke kuchařským úspěchům bývá dlouhá, plná radostí a omylů, nekonečného opakování, vyptávání se a objevování. Postupně však zjistíte, že i vaření má své zákonitosti, že nic v kuchyni ani v životě není nahodilé.“

Seznam.cz banner

Alespoň to tvrdí Jana Zatloukalová, „matka“ oblíbené knihy Kuchařka pro dceru, která nyní vychází v reedici.

Vaření jste dlouho brala jako nutné zlo. Kdy se ve vás zrodil skutečný zájem o dění kolem plotny?

Máte pravdu, k vaření mě donutily až prázdné hrnce v kuchyni a věčně hladová rodina. A z donucení obvykle nikdy nic dobrého nevzejde. Není tedy překvapením, že se můj tehdejší nákupní košík doslova hemžil kuchařskými zkratkami, párky a polotovary. Teprve ve chvíli, kdy mi došlo, že tímhle způsobem lehkovážně hazarduji se zdravím celé rodiny, vstoupila jsem do kuchyně plná odhodlání.

Často zmiňujete, že jste toho doma v oblasti vaření příliš mnoho nepochytila. Měla jste nějaký kuchařský vzor?

Moje babička byla výtečná kuchařka, měla ručně psané sešitky s recepty, vyvedené krasopisem, opatřené poznámkami... Bohužel, než jsem přišla s první zvídavou otázkou, jak se co dělá, babička už tu nebyla a zůstaly jen vzpomínky na její neuvěřitelné umění v kuchyni, které nikomu dál nepředala.

Když už jsme u vzpomínek, vybavíte si ještě svůj první kuchařský výtvor?

Samozřejmě! Jsem na něj patřičně hrdá, protože to bylo první opravdové jídlo, ke kterému nebylo třeba žádných polotovarů a dochucovadel, jež by zamaskovala nedostatky v mojí kuchařské technice. Byl to guláš, který vznikl na přání mého milovaného a jen kvůli němu. Mám pocit, že zamilované ženy jsou schopné neuvěřitelných výkonů, i kdyby to mělo znamenat naučit se kvůli někomu vařit.

Začátky bývají krušné... Napadá vás nějaká vtipná historka z těch vašich?

Samozřejmě i já jsem osladila polívku, vyvařila redukující se vývar až do černých škvarků na dně hrnce a vyškrábala několik jídel do záchodu. I když mi při tom bylo do pláče, zpětně je všechno jen úsměvná historie.

Rybízový koláč s drobenkou – klasický recept jako od babičky
Recepty

Rybízový koláč s drobenkou – klasický recept jako od babičky

114

Z jakého důvodu jste se rozhodla vydat knihu Kuchařka pro dceru?

Jak přibývalo jídel, která jsem postupně rozluštila a zvládala uvařit, tak mi čím dál víc docházelo, že na českém trhu chybí dostatečně návodná kuchařka pro podobně nezkušené, jako jsem byla já. Dnes se dá skoro všechno najít na internetu, ale v době vzniku Kuchařky pro dceru bylo těžké vypátrat, jak se vlastně správně dělá guláš. Dostupná literatura byla příliš zkratkovitá a pro začátečníka, který se nikdy nikomu nedíval v kuchyni pod ruce, zcela nesrozumitelná. Začala jsem proto třídit své poznámky a sjednocovat je do větších celků, až jsem našla odvahu zeptat se v jednom vydavatelství, zda nemají zájem o kuchařku pro úplné začátečníky. A představte si, že měli. Tou dobou bylo mé první dítě velmi těžce nemocné a nakonec jsme o něj přišli, takže dopsat tuhle knížku pro mě vlastně byla taková osobní terapie. Potřebovala jsem ze sebe dostat spoustu emocí, podělit se o ně, přenést na čtenáře velké množství lásky, která ve mně najednou zbyla. Díky tomu je Kuchařka pro dceru nejen sbírkou začátečnických receptů, ale taky čtením do postele a knižní společnost pro chvíle duševní nepohody. Místy je to detektivka, místy humoreska, místy naučná literatura a přitom jde pořád o jídlo.

Máte nějaké tipy pro začátečníky, kteří by se vaření a pečení rádi věnovali, ale pořád se jim nedaří?

Dlouhou dobu jsem si myslela, že existují dva typy žen: ty, kterým jde vaření samo, a ty, pro které je vstup do kuchyně za trest. Ale to je naštěstí velký omyl. Láska k vaření přichází sama a dá se přivolat! Jakmile člověk porozumí tomu, co se odehrává v hrncích, začne se mu dařit. Z toho důvodu jsem se snažila do Kuchařky pro dceru propašovat spoustu vysvětlujících a objasňujících vět. Z reakcí čtenářek vím, že tohle na první pohled zdlouhavé podání má svůj smysl. Každý začátečník potřebuje někoho, kdo mu vysvětlí, jak a proč se co dělá.

Vaše kniha vychází již ve 4. vydání. Čekala jste takový úspěch?

Opravdu nečekala. Něco takového si nenaplánujete. Říkala jsem si, že i kdyby tahle knížka změnila život jedinému člověku, tak mělo smysl ji napsat. A vidíte, trochu jsem se s tím odhadem netrefila (smích).

Máte hodně reakcí od čtenářů?

Ano, čtenářky a čtenáři mi stále píšou, neuběhne den, kdy by se neozval někdo nový. Občas jsou mezi nimi i maminky, které přišly o dítě a snaží se jít dál. V Kuchařce pro dceru je o tom jen nepatrná zmínka, ale kdo chce, tak ji najde, a pro koho je to právě obzvlášť citlivé téma, samozřejmě reaguje.

Co byste uvařila pro někoho blízkého, pokud byste ho chtěla dostat do lepší nálady?

Cokoli z čerstvých a základních surovin. Pokud jíme produkty chemických inženýrů, nemůžeme se divit, že jsme bez energie a trápí nás různé chmury.

Česká klasika: Vepřová krkovice pečená na pivu
Recepty

Česká klasika: Vepřová krkovice pečená na pivu

74

Jaké jsou vaše další plány?

Zrovna jsem si ukousla pořádně velkého sousta. Kromě toho, že dokončuji čtvrtou kuchařku, rozhodla jsem se, že nastal čas přinést něco vlasti. Už dlouhou dobu pozoruji, jak se nenápadně vytrácí původní krajové plodiny a suroviny, jak je válcují dovozové záležitosti, jak příliš rychle ztrácíme vazby s minulostí a jak se snažíme zuby nehty aspoň nějak držet zanikajících tradic. Spustila jsem proto gastronomický projekt Chuťopis (www.chutopis.cz) – jeho cílem je pozvolna vytvářet chuťovou paměť národa, jakousi „banku“, kam každý může uložit vzpomínku na zamilované jídlo, recept po babičce nebo třeba vyprávění o krajové specialitě. Projekt by měl zároveň aktivně oprašovat téměř zapomenuté věci a znovu je uvádět do života. Kromě webových stránek jsme na trh uvedli i tištěný dvouměsíčník. Doufám, že tenhle nápad nadchne co nejvíce lidí, protože návrat ke kořenům a úcta k tradici jsou v dnešní době opravdu potřeba.

Kuchařka pro dceru – 4. vydání

Jana Florentýna Zatloukalová

Kuchařka pro dceru (nebo i sestru, snachu, vnučku či přítelkyni) je kamarádka pro každého, kdo se chce naučit vařit s chutí a dobře. Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? To vás Kuchařka pro dceru naučí tak jako máma – vtipně a s láskou. Nepřikazuje, nehemží se nejasnými pojmy, nezdráhá se přesně vysvětlovat, a ochotně upozorní na kritické okamžiky a časté chyby.

Vydává Smart Press – 26. března 2013

Cena 599 Kč, po registraci na www.smartpress.cz 15 % sleva – 509 Kč

Autor: Eva Karlasová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo kniha rodina vaření recept guláš vývar hrnec škvarky párek

Návrhy pro vás

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek Recepty

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu Maso

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník


Přečtěte si také

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Novinky
Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas

Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas

Recepty
Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Sladké
Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Maso
Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Novinky
Novinky na trhu: ochucený popcorn, zmrzliny, tyčinky nebo něco dobrého k pití

Novinky na trhu: ochucený popcorn, zmrzliny, tyčinky nebo něco dobrého k pití

Sladké
Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Maso
Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu Maso

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu

Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku s hedvábnou bramborovou kaší – oblíbená klasika v novém kabátku Maso

Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku s hedvábnou bramborovou kaší – oblíbená klasika v novém kabátku

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Sladké
Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Fiala na pronájmu vydělal statisíce, Baxa koupil dům za 15 milionů. Politici přiznali majetek Nad Českem úřaduje Gabriel, nebezpečí povodní stále platí. Mapa ukazuje, kde pršelo nejvíc Kdo z Čechů zvedne ruku proti von der Leyenové? Europarlament hlasuje o nedůvěře Komisi

prima-zeny

Anketa slavných: Známé tváře se na festivalu podělily o momenty, kdy se ocitly na dně Módní alarm z UniCredit párty: Co známé ženy oblékly nejčastěji? Bílou, červenou a flitry Nejluxusnější party ve Varech si nenechali ujít Jágr, Bartošková i vrcholní politici

prima-zoom

Co umí nejrychlejší hmyzí letec? Tragédie v Itálii: Motor letadla nasál na letišti člověka, video ukazuje devastující následky Největší meteorit z Marsu, co kdy spadl na Zemi, míří do aukce. Pravděpodobně je na vás moc drahý

prima-fresh

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas

prima-cool

Devět minut z hraní nové Mafie Herní ikony mají vlastní tanky. Lara Croft a Duke Nukem si užívají velký nostalgický comeback Superman je příběh imigranta aneb jak (ne)nalákat lidi do kina

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Pěstujte bílou ředkev daikon! Je čas zasít dobrou a zdravou zeleninu Silné deště hrozí v Beskydech a Jeseníkách: Připravte zahradu na velkou vodu Požár ji připravil o domov. Nové sídlo Paris Hilton má 12 ložnic a golfové hřiště

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.