Suroviny
- kuřecí čtvrtky (Zadní) 600 g
- drůbeží játra 150 g
- anglická slanina 100 g
- žampiony 100 g
- máslo 100 g
- sádlo 100 g
- sůl
- černý pepř (Mletý)
- mleté nové koření
- muškátový květ
Postup přípravy
- Těstoviny uvařte „al dente“ v osolené vodě. Sceďte a ochlaďte.
- Na pánvi zpěňte na sádle nakrájenou cibulku, slaninu, přidejte na malé kostičky nakrájená drůbeží játra, krátce je orestujte, přidejte na čtvrtky krájené očištěné žampióny, koření a vše krátce poduste.
- Takto připravenou směs smíchejte v pekáči s vařenými těstovinami a s natrhaným masem z pečených stehen. Vše společně krátce zapečte.
Autor receptu: Ohnivé kuře