Na zeleninový salát budete potřebovat
- paprika 1 kus
- salátové lístky 1 dávka
Head
- koření grilovací koření 1 dávka
Na zeleninový salát budete potřebovat
- ocet 1 dávka
Head
- olej 1 dávka
Na zeleninový salát budete potřebovat
- hořčice 1 lžička
Postup přípravy
- Rybu opláchněte, osušte, prořízněte podél páteře, důkladně osolte a posypte bylinkami - tymiánem, rozmarýnem a grilovacím kořením (čerstvé koření dejte do břišního otvoru ryby) a položte na alobalový grilovací tácek, potřený olivovým olejem. Grilujte 4 až 5 minut z každé strany.
- Zatímco se ryba griluje, připravte si omáčku a salát. Kopr nakrájejte na jemno, vmíchejte do zakysané smetany a lehce osolte.
- Papriky pokrájejte na proužky, rajčata na čtvrtky, přidejte salátové lístky, zalijte olivovým olejem, balzamikovým octem, přidejte hořčici, sůl a citronovou šťávu a vše promíchejte. Podávejte ke grilované rybě.