VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ: Vyhrajte chytrý telefon Huawei NOVA 3 a výrobky Kikkoman v hodnotě 4000 Kč!

Zapojte se do naší letní soutěže a můžete vyhrát chytrý telefon Huawei s extra výkonným fotoaparátem, pro další výherce máme připravené balíčky s produkty Kikkoman v hodnotě 3000 Kč a 1000 Kč. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku.

Soutěžit můžete pomocí webového formuláře přímo ZDE!

Soutěž byla ukončena.

Ceny získávají:

D. Šupáčková, Řevnice

E. Jeníková, Praha 9

Z. Mužík, Ústí nad Labem

Kikkoman – tradiční japonská přírodně fermentovaná sójová omáčka

Kikkoman sójová omáčka se vyrábí podle časem prověřeného japonského receptu přírodní fermentací pouze ze sójových bobů, pšenice, vody a soli.

Výsledkem je vynikající univerzální ochucovadlo, které zvýrazňuje chuť potravin, aniž by ji přehlušovalo. Je také ideální alternativou soli. Díky přirozené chuti umami jsou sójové omáčky Kikkoman vhodné pro přípravu nejen asijských, ale i mezinárodních pokrmů.

Jak poznat opravdu kvalitní sójovou omáčku:

• výrobním procesem je přírodní fermentace (taková sójová omáčka obsahuje pšenici)• vyrábí se pouze ze sójových bobů, pšenice, vody a soli• má vysoký obsah bílkovin >9,38 mg na 100 ml výrobku (uvedeno v nutriční tabulce na obalu)• neobsahuje žádná aditiva, barviva, aromata ani konzervanty.

Teriyaki omáčky Kikkoman

„Teriyaki“ pochází z podstatného jména teri (照 り), které znamená lesk nebo třpyt a yaki (焼 き), které odkazuje na japonskou techniku přípravy jídla grilováním nebo opékáním. Teriyaki omáčky jsou směsí sójové omáčky, saké a cukru nebo medu, který vytvoří na mase lesklou glazuru. Základní myšlenkou teriyaki bylo grilování masa a ryb, ale výborně se hodí i na studenou kuchyni jako:• dip• salátový dresink• marinádaVyberte si ze tří lahodných omáček dle Vaší chuti a vytvořte s nimi úžasné pokrmy s jedinečným teriyaki leskem a originální japonskou chutí.

Ostatní sójové omáčky Kikkoman

Kikkoman sójová omáčka se sníženým obsahem soli Fanoušci sójové omáčky, kteří mají dietu se sníženým obsahem soli, ocení v řadě značky Kikkoman sójovou omáčku s obsahem soli nižším o 43 %. Stejně jako přírodně fermentovanou sójovou omáčku ji lze použít k dochucení a zjemnění všech druhů potravin. Ať připravujete maso, rybu, zeleninu nebo salát, předkrm, hlavní chod nebo dezert, italskou, asijskou nebo britskou kuchyni ‒ sójová omáčka se sníženým obsahem soli má stejně jedinečné dochucovací kvality jako klasická přírodně fermentovaná sójová omáčka Kikkoman.

Kikkoman sójová omáčka sladkáSladkou sójovou omáčku Kikkoman si zamilují všichni, kdo dávají přednost omáčce jemnější chuti. Kromě základních ingrediencí, kterými jsou sójové boby, pšenice, sůl a voda, obsahuje také cukr a destilovaný vinný ocet. Cukr dodá smaženým potravinám a zelenině lákavou křupavou kůrku.

Kikkoman Tamari sójová omáčka bezlepková je především určena pro spotřebitele s nesnášenlivostí lepku. Může být použita v jakémkoliv receptu jako klasická Kikkoman sójová omáčka. Navíc se jedná o halal produkt.

Kikkoman Ponzu Citrus je dokonale vyvážená přírodně fermentovaná sójová omáčka obohacená chutí citrusových plodů. Ideální je na grilování (především ryb a mořských plodů), přípravu dipů a jednoduchých salátových zálivek a omáček.

Kikkoman Teriyaki marináda a omáčka je aromatická ochucovací omáčka určená především k přípravě potravin určených k restování nebo grilování, k úpravě v pánvi wok a ke smažení. K dostání je také v bezlepkové variantě.

Nápady, jak využít omáčky Kikkoman při vaření, najdete v našem speciálu:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty