Bircher müsli
Zdroj: My Cooking Diary
Bircher müsli
Zdroj:
My Cooking Diary
Někdo to rád sladké, někdo slané. Ale nejlépe jsou na tom ve finále ti, co si dokážou vybrat z obou verzí. Ochutnejte tuto tradiční snídaňovou dobrotu z ovesných vloček a doplňte ji ovocem nebo semínky. Snídaně do postele naprosto ideál!
Postup přípravy
-
V misce smíchejte vločky s mlékem, čerstvou pomerančovou šťávou, citronovou šťávou, s chia semínky a javorovým sirupem.
-
Podle chuti nastrouhejte trochu citronové a pomerančové kůry (kůru pořádně umyjte, pokud nemáte BIO).
-
Všechno promíchejte, zakryjte, aby vše nenačichlo jiným jídlem a nechte uležet přes noc v lednici.
-
Ráno kaši promíchejte a nastrouhejte do ní ještě půlku jablka nahrubo. Případně můžete lehce naředit mlékem, pokud je směs moc hustá. Také případně můžete dosladit sirupem.
-
Na závěr kaši dozdobte ovocem, granolou a čerstvě nasekanou mátou.
Bircher müsli 2
Zdroj: My Cooking Diary
Bircher müsli 2
Zdroj:
My Cooking Diary