reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Teplý zelný salát
Autor: archiv Teplý zelný salát

Teplý zelný salát

Hodnoceno: 2x
Právě teď je zelí v nejlepší kondici – křehké a sladké a skvěle se hodí i k přípravě salátů. Zkuste ho tentokrát připravit za tepla, hodí se jako lehká příloha třeba ke kachně nebo vepřové pečínce.
do 30 minut
8 porcí

reklama

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olej a opékejte na něm asi 1–2 minuty cibuli a fenykl, pokud ho použijete, přidejte červené zelí a restujte další 2–3 minuty. Přendejte do velké servírovací mísy. Přidejte syrové zelené zelí a mrkev.
  2. Zálivka: Všechny ingredience smíchejte, přidejte sůl a pepř. Přelijte jí salát a dobře ho promíchejte. Posypte dýňovými semínky a petrželkou. Salát podávejte teplý.

Vyzkoušejte další recepty z čerstvého zelí:

reklama