Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Teplý zelný salát

8 porcí
do 30 minut
Teplý zelný salát
Teplý zelný salát Autor: archiv
Právě teď je zelí v nejlepší kondici – křehké a sladké a skvěle se hodí i k přípravě salátů. Zkuste ho tentokrát připravit za tepla, hodí se jako lehká příloha třeba ke kachně nebo vepřové pečínce.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olej a opékejte na něm asi 1–2 minuty cibuli a fenykl, pokud ho použijete, přidejte červené zelí a restujte další 2–3 minuty. Přendejte do velké servírovací mísy. Přidejte syrové zelené zelí a mrkev.
  2. Zálivka: Všechny ingredience smíchejte, přidejte sůl a pepř. Přelijte jí salát a dobře ho promíchejte. Posypte dýňovými semínky a petrželkou. Salát podávejte teplý.
Reklama

Vyzkoušejte další recepty z čerstvého zelí:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama