Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Vepřové maso dušené s mladou kapustou

4 porce
do 2 hodin
Vepřové maso dušené s mladou kapustou
Vepřové maso dušené s mladou kapustou Autor: Gurmet
Spojení šťavnatého vepřového masa a mladé, svěže zelené kapusty chutná báječně!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Maso pokrájejte na středně velké kostky (asi jako na guláš) a duste je, osolené, opepřené a okmínované, asi 1 hodinu (omastek pod ně nedávejte, maso samo pustí dostatek tuku během dušení).
  2. Pak k němu přidejte na nudličky pokrájenou kapustu, přidejte cukr a duste ještě asi 5 minut společně.
  3. Vše zahustěte zvlášť připravenou jíškou z másla a mouky.
Reklama

Vepřové maso dušené s mladou kapustou  Foto: Gurmet

Vepřové maso dušené s mladou kapustou. Foto: Gurmet

Gurmet - červenec, srpen 2014

Gurmet – Vaše škola vaření

Letní dvojčíslo Gurmetu plně odráží léto a prázdniny, které jsou časem dovolených. Za dobrým jídlem jsme se rozhodli vyrazit do Středomoří a na Balkán, takže jsme pro vás připravili nejen nedělní oběd ve španělském duchu, ale taky domácké menu jako vystřižené z dovolené v Bulharsku. Středomořské téma se objeví i v rubrice zdraví, kde najdete šestici receptů, ve kterých hraje klíčovou roli olivový olej.

Naučíme vás také, jak si připravit čerstvé domácí těstoviny, vařit (i grilovat) venku dobroty, které vymyslel a uvařil Zdeněk Pohlreich. Jak uvařit opravdu bleskurychle, vám poradí Jamie Oliver, a o recept na skvělou barbecue omáčku se s vámi podělí Michal Nikodem. Také tentokrát vám nabídneme spoustu sladkostí – od koláčů přes dorty až po domácí zmrzlinu. Léto budiž pochváleno!

Objednejte si roční předplatné časopisu Gurmet za speciální cenu 299 Kč! Více informací najdete ZDE.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama