zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Vepřové maso dušené s mladou kapustou
Autor: Gurmet Vepřové maso dušené s mladou kapustou

Vepřové maso dušené s mladou kapustou

Hodnoceno: 2x
Spojení šťavnatého vepřového masa a mladé, svěže zelené kapusty chutná báječně!
do 2 hodin
4 porce

reklama

Postup

  1. Maso pokrájejte na středně velké kostky (asi jako na guláš) a duste je, osolené, opepřené a okmínované, asi 1 hodinu (omastek pod ně nedávejte, maso samo pustí dostatek tuku během dušení).
  2. Pak k němu přidejte na nudličky pokrájenou kapustu, přidejte cukr a duste ještě asi 5 minut společně.
  3. Vše zahustěte zvlášť připravenou jíškou z másla a mouky.

Vepřové maso dušené s mladou kapustou  Foto: Gurmet

Vepřové maso dušené s mladou kapustou. Foto: Gurmet

reklama

Související témata: vepřové maso , kapusta , Hlavní jídla