VE VARU: Červené thajské kari se zeleninou a jasmínovou rýží podle Davida Müllera
Zdroj: FTV Prima
VE VARU: Červené thajské kari se zeleninou a jasmínovou rýží podle Davida Müllera
Zdroj:
FTV Prima
V sedmé epizodě kulinární show Ve varu představil šéfkuchař David Müller recept na rychlou a zdravou večeři – thajské kari s kokosovým mlékem a směsí zeleniny, kterou můžete volně kombinovat podle stavu zásob.
Postup přípravy
-
Nejdříve uvařte jasmínovou rýži (můžete použít rýžovar).
-
Zatímco se rýže vaří, nakrájejte na plátky papriky, mrkev a na větší kousky brokolici, cuketu a lilek.
-
V rendlíku rozehřejte olej a vhoďte do něj veškerou nakrájenou zeleninu a restujte. Po chvilce přidejte curry pastu, rybí omáčku, kokosové mléko a cukr. Jakmile se lehce zredukuje a zhoustne, můžete ji dochutit limetovou šťávou a začít servírovat, nakonec posypte čerstvým koriandrem.
-
PRIMA TIP: Podrobné recepty z pořadu VE VARU najdete pohromadě ZDE
-
Celé epizody pořadu VE VARU můžete shlédnout na prima+ ZDE
Šéfkuchař David Müller pořadu Ve varu
Zdroj: FTV Prima
Šéfkuchař David Müller pořadu Ve varu
Zdroj:
FTV Prima