David Müller

VE VARU: Červené thajské kari se zeleninou a jasmínovou rýží podle Davida Müllera

Moje hodnocení
7x

V sedmé epizodě kulinární show Ve varu představil šéfkuchař David Müller recept na rychlou a zdravou večeři – thajské kari s kokosovým mlékem a směsí zeleniny, kterou můžete volně kombinovat podle stavu zásob.

4 porce
30 minut
thajská

Suroviny

Postup přípravy

  1. Nejdříve uvařte jasmínovou rýži (můžete použít rýžovar).
  2. Zatímco se rýže vaří, nakrájejte na plátky papriky, mrkev a na větší kousky brokolici, cuketu a lilek.
  3. V rendlíku rozehřejte olej a vhoďte do něj veškerou nakrájenou zeleninu a restujte. Po chvilce přidejte curry pastu, rybí omáčku, kokosové mléko a cukr. Jakmile se lehce zredukuje a zhoustne, můžete ji dochutit limetovou šťávou a začít servírovat, nakonec posypte čerstvým koriandrem.
  • PRIMA TIP: Podrobné recepty z pořadu VE VARU najdete pohromadě ZDE
  • Celé epizody pořadu VE VARU můžete shlédnout na prima+ ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

David Müller


Přečtěte si také

Recepty