Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Maso Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Vegetariánské Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Ryby a mořské plody Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá